Γιατί να δεις θρίλερ που πρωταγωνιστεί η Emily Ratajkowski;

Επειδή έχει γυμνό, να γιατί.

Ακούστε να δείτε. Επειδή σε αυτό το σάιτ είμαστε σινεφίλ, ξέρουμε πότε θα δούμε κάτι καλό και πότε θα χάσουμε απλά τον χρόνο μας. Ένα θρίλερ με την Natalie Dormer, την  Margaery ντε από το Game of Thrones, δεν είναι δα και τόσο κακό. Οκ, δεν μιλάμε για τρελή υποκριτική ικανότητα, αλλά ξέρεις πως ό,τι δεις θα είναι τίμιο.  Εκεί που μπλέκει ωστόσο και η Emily Ratajkowski, ξέρεις πως κάτι αρχίζει να πηγαίνει «στραβά».

Θα σας πούμε δύο πράγματα για το In Darkness που παίζουν τα δύο παραπάνω κορίτσια. Το πρώτο είναι πως πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ που περιπλέκει δύο γειτόνισσες και ένα φονικό. Το δεύτερο, πως η ταινία δέχτηκε κριτικές για την  «ποσότητα γυμνού» που περιέχει. Βέβαια αυτό δεν το λες πάντα κακό.

 

 

Να λοιπόν που καλούμαστε να δούμε πόσο φλόμπα ή όχι θα είναι. Η Emily έχει κάνει άλλες δύο εμφανίσεις, στο Gone Girl και στην ταινία Entourage. Μέτριες εντυπώσεις σε κάθε περίπτωση. H ταινία έχει κυκλοφορήσει από τον Μάιο στην Αμερική και έρχεται στην Ευρώπη στα τέλη Ιουλίου – αμφίβολο να την δεις σε ελληνικές αίθουσες.

Άστο. Ας μείνουμε στο γυμνό. Αν και το παρακάτω άλμπουμ διαθέτει πολύ από αυτό...

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved