Να βρεις έναν ΚΟΛΛΗΤΟ να σε αγαπάει όπως ο George Clooney

Ο διάσημος γκριζομάλλης κέρδισε ανετότατα το Βραβείο Βromance 2017.

Αλήθεια τώρα: έχεις κάτσει να συνειδητοποιήσεις πόσο αγαπάς τους κολλητούς σου; Όχι αν τα βρίσκετε στα ποτά ή αν έχετε ίδια γούστα στις γυναίκες. Μιλάμε για αφοσίωση. Να ξέρετε ότι μπορεί ο ένας να βασιστεί στον άλλο και όχι στα εύκολα, αλλά στα δύσκολα.

Ο George Clooney ανήκει σε αυτή την συνομοταξία ανδρών, που δεν ξεχνάει τους κολλητούς του επειδή έγινε διάσημος ή επειδή έκανε λεφτά. Και το πιο σημαντικό σε μία ανδρική φιλία, είναι να μην ξεχνάς ποτέ από πού ξεκίνησε και πόσα ζόρια πέρασε.  

Το E! Online μοιράστηκε μία ιστορία που αφορά στον George Clooney και τους φίλους του, η οποία συνέβη το μακρινό 2013, παραμένι ωστόσο ενδιαφέρουσα.

Ο George κάλεσε τους 14 καλύτερους φίλους του σε γεύμα, για να τους ευχαριστήσει για όλα όσα έχουν κάνει για εκείνον μέχρι σήμερα.

 

PROD OMEGA Speedmaster Lost In Space Dinner at Tate Modern


Ο Rande Gerber, ένας από τους καλύτερους φίλους του και παντρεμένος με την Cindy Crawford, μίλησε για εκείνη τη νύχτα. «Μας είπε ότι θέλει να ξέρουμε πόσα πολλά σημαίνει η φιλία μας για τον ίδιο και πόσο σημαντικό είναι που βρισκόμασταν εκεί για εκείνον. Από τον φίλο που τον κοίμησε στον καναπέ του, μέχρι τον άλλο που τον βοήθησε να ξεπεράσει τον χωρισμό. Υπήρχαν 14 βαλίτσες και ζήτησε από τον καθένα μας να ανοίξει την δική του».

Βέβαια υπάρχουν και εκείνοι οι κολλητοί που σου σπάνε τα νεύρα.

Μέσα στην κάθε βαλίτσα υπήρχε από 1 εκατομμύριο δολάρια σε δεσμίδες των 20 δολαρίων. Ήταν το δικό του ευχαριστώ , με τον Clooney να σχολιάζει πως όλο το χρήμα του κόσμου δεν μπορεί να ξεπληρώσει την φιλία και την αγάπη που έχει δεχτεί. «Υπήρχαν φίλοι του που πραγματικά είχαν ανάγκη τα λεφτά και που προσπαθούσαν να συντηρήσουν την οικογένεια τους. Ένας από αυτούς πήγαινε στη δουλειά του κάθε πρωί με το ποδήλατο για να μειώσει τα έξοδα» λέει ο Gerber. Ο Clooney ζήτησε από τους φίλους του να μην ανησυχούν για οτιδήποτε έχει να κάνει με χρήματα και πως αυτός θα είναι εκεί. Και μάλιστα σαν σωστός κολλητός, πλήρωσε και όλη την φορολογία που αντιστοιχεί στον καθένα για το 1 εκατομμύριο.

iw GettyI 21


Ο Gerber ωστόσο σαν επιτυχημένος επιχειρηματίας, ανέφερε πως δεν μπορούσε να δεχτεί το ποσό. Και τότε είναι που ο Clooney έκανε το ρουά ματ. «Αν δεν τα πάρει ένας από εσάς, δεν θα τα πάρει κανείς». Τελικά ο Gerber θα έπαιρνε το ποσό και θα το δώριζε για φιλανθρωπικό σκοπό.

Δεν θέλουμε όμως να σταθούμε τόσο στα λεφτά όσο στο ότι ακόμη και ένας πλούσιος τύπος σαν τον Clooney, αναγνωρίζει πως τα χρήματα δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα μικρό ευχαριστώ. Γιατί οι πραγματικές φιλίες, οι ντόμπρες, οι παντελονάτες, δεν ορίζονται από τα χρήματα.

Άπειρα ρισπέκτ στην τυπάρα. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved