Μεγάλες Αλήθειες: Τα 9 πιο εκνευριστικά κουσούρια του κολλητού σου

Διάβασε, ταυτίσου, ψήφισε το χειροτερότερο.

Δεν το γράφω για να τους καλοπιάσω πριν από το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ξεκατίνισμα που ακολουθεί, αλλά είναι μια τεράστια αλήθεια: χωρίς αυτούς δεν πάμε πουθενά. Είμαστε ένα τίποτα, νάδα, ζερό. Και πριν βιαστείς να με χαρακτηρίσεις υπερβολικό λέγοντας πως η οικογένεια ή το αμόρε καταλαμβάνουν υψηλότερη θέση στην ιεραρχία της ζωής σου, σε καλώ να φτιάξεις στο κεφάλι σου τις εξής εικόνες: εσένα και τη μητέρα σου να βλέπετε παρεάκι το ντέρμπι της ομάδας τρώγοντας πιτόγυρα και πίνοντας μπύρες και να την ακούς να φωνάζει με πεταγμένη φλέβα για το ΣΠΙΤΑΚΙ του διαιτητή στο μούφα πέναλτι. Ή να έχεις βγει για μπαρότσαρκα με την κοπέλα σου και να τη βλέπεις να ξερνοβολάει από τις τεκίλες κι εσύ να γελάς με τα χάλια της και με την ψυχή σου.

Καταλαβαίνεις τώρα τι εννοώ; Μερικές ιερές στιγμές της καθημερινότητάς μας είναι αδιανόητο να τις συνδυάσουμε με άλλους πέρα από τους κολλητούς μας κι αυτή είναι μια αδιαμφισβήτητη αλήθεια. 

Εξίσου μεγάλη αλήθεια είναι και το ότι τα τυπάκια αυτά που μας ομορφαίνουν τη ζωή, έχουν τη μαγική ικανότητα να σε κάνουν συμπατριώτη του Ερντογάν σε χρόνο ντε τε. Πίεση στα κόκκινα, αφροί από το στόμα, άναρθρες κραυγές κι άλλα τέτοια γλυκούλια που μπορούν να μας τα προκαλέσουν με μία και μόνο ατάκα, με μία κίνηση ή με ένα τους ειρωνικό βλέμμα. Δεν το κάνουν επίτηδες -τι σόι κολλητοί θα ήταν άλλωστε- αλλά το κάνουν. Και το κάνουν επαγγελματικά οι καργιόληδες μπαγάσες, λες και προπονούνται με τις ώρες στο σπίτι τους ένα πράγμα. 

tumblr inline mqtgzmFvHu1qz4rgp

Τα βάζουμε κάτω λοιπόν, και φτιάχνουμε μια λίστα με τα 10 πιο ανυπόφορες συμπεριφορές/ιδιοτροπίες/χούγια που μπορεί να έχει ο ιδανικός σπασοπούλης κολλητός. Νιώσε, νευρίασε, ψήφισε (κι αν δεν σε καλύπτουμε, γράψε μας στα σχόλια τα εξτραδάκια σου). 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved