Φάτε τη σκόνη από τις Κοκκινομάλλες!

Μια έρευνα τις παρουσιάζει στο περίπου ως το πιο εξελιγμένο είδος ανθρώπου.

«Η ξανθιά είναι για το κρεβάτι και η μελαχρινή για το σπίτι», έλεγαν κάποτε οι άντρες, μάλλον σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσουν το κέρατο που έριχναν(;) στις γυναίκες τους με ξανθιές αιθέριες υπάρξεις. Κάποιοι  λάτρεις της μεσογειακής ομορφιάς, ψήφιζαν δαγκωτό μελαχρινές ενώ υπήρχαν και εκείνοι που ήταν πιο πολύ στη φάση «ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει». Μεταξύ μας όμως, και μιας και ζούμε στην Ελλάδα, ας παραδεχτούμε ότι είμαστε όλοι απλώς διαφορετικές αποχρώσεις της ίδιας καστανής βαφής, με ελάχιστες πραγματικά εξαιρέσεις για να έχει και ένα νόημα το θέμα.

Παρά το γεγονός λοιπόν, ότι καμία γυναίκα πλέον δεν είναι σε θέση να θυμηθεί το φυσικό της χρώμα μαλλιών, είτε γιατί δεν μπορεί είτε γιατί δε θέλει, οι κοκκινομάλλες και κατ’ επέκταση οι κοκκινομάλληδες, ήταν πάντα κάπως αδικημένοι. Όχι μόνο δεν υπάρχουν πολλοί με τα φυσικά προσόντα –και όσοι υπήρχαν και υπάρχουν ολίγον… χλευάζονται- αλλά ακόμα και σε ό, τι έχει να κάνει με βαφή, είναι ένα χρώμα που όσο να πεις θα σε ταλαιπωρήσει.

Kαι κάτι που σε ενδιαφέρει: Αυτά είναι τα 4 είδη φωτογραφιών που δεν θέλουμε να ανεβάζετε στα Social

 

giphy downsized 10

 

Ήρθε λοιπόν η ώρα να εκτιμήσεις το πυρόξανθο της κεφαλής περισσότερο από ποτέ, γιατί αν λάβουμε υπ’ όψιν μας τα τελευταία νέα, οι κοκκινομάλληδες και δη οι κοκκινομάλλες είναι μάλλον το πιο εξελιγμένο είδος ανθρώπου στον πλανήτη γη.

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα του Πανεπιστημίου McGill, οι απανταχού gingers, αντέχουν 25% περισσότερο πόνο από τις υπόλοιπες γυναίκες, ενώ έχει αποδειχθεί ότι κατά τη διάρκεια επέμβασης με ολική αναισθησία, χρειάζονται μεγαλύτερη δόση φαρμάκου από τους υπόλοιπους ανθρώπους με... πιο συμβατική απόχρωση στο τριχωτό της κεφαλής. Και όλα αυτά γιατί; Λόγω μίας απλής μετάλλαξης-μην πάει ο νους σου στους X-Men σε παρακαλώ.

Και το καλύτερο το κράτησα για το τέλος: Παράγουν περισσότερη βιταμίνη D, κάτι που σημαίνει ότι έχουν μικρότερο κίνδυνο να αντιμετωπίσουν προβλήματα με την καρδιά, Alzheimer, άσθμα, ακόμη και καρκίνο!

Και αυτό: Δεν έχεις όρεξη για σεξάκι ε;

 

christinaaa

 

Με λίγα λόγια, αν έχεις πέσει σε κοκκινομάλλα, βάστα γερά! 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved