ΘΑΥΜΑ: Βρήκαμε ΟΛΑ όσα έγραψε ο Πάπας στη Lambο του!

Θεέ μου σχώρα μας...

Λοιπόν, τα πράγματα έχουν ως εξής: Η Lamborghini έδωσε στον Πάπα μία Huracan αξίας 200 χιλιάδων ευρώ. Μη βιάζεστε. Αμέσως να κράξετε το Βατικανό για τη χλίδα του... Για φιλανθρωπικό σκοπό έγινε. Για να δημοπρατηθεί και τα έσοδα να δοθούν σε ιδρύματα, ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, πληγείσες περιοχές του Ιράκ και υποανάπτυκτες χώρες της Αφρικής.

Το καλύτερο όμως είναι αυτό: Ο Πάπας The Easy Rider Φραγκίσκος υπέγραψε πάνω στο καπό της Lamborghini, πράγμα που σημαίνει ότι ο νικητής του πλειστηριασμού θα παραλάβει το αυτοκίνητο με τις ευλογίες του. Και το αυτόγραφό του.

Στην θεϊκή εκδήλωση που έγινε πρόσφατα για την παρουσίαση της αγοραπωλησίας, ο CEO της Lamborghini, όλο το σταφ της εταιρείας και μερικοί περίεργοι, συγκεντρώθηκαν λίγο έξω από το Βατικανό για να δουν από κοντά όλο το σκηνικό. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή ενθουσιάστηκαν τόσο, που το έριξαν στα συνθήματα:

download

 

Το ψητό, όμως, δεν είναι εκεί. Το ψητό βρίσκεται στις αφιερώσεις που έκανε ο Πάπας με το χεράκι του. Ψάξαμε, βρήκαμε, κάνουμε τον σταυρό μας τρεις φορές, ζητάμε ταπεινά συγγνώμη απ’ τον Θεό και σου αποκαλύπτουμε:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved