Assosiated Press Πώς θα σου φαινόταν η Sydney Sweeney με γάντια πυγμαχίας;

Ξέχνα για λίγο το διαφημισμένο στήθος της, και επικεντρώσου στις γροθιές της. Αυτές θα αφορά η νέα της ταινία.

Καιρό είχαμε να ακούσουμε για την hot Sydney Sweeney σε σημείο που αρχίσαμε να ανησυχούμε για τον ίδιο μας τον εαυτό. Το φαινόμενο Sweeney κατάφερε να κάνει κόσμο να πάει στον κινηματογράφο προκειμένου να δει ταινίες που υπό νορμάλ συνθήκες δεν θα παρακολουθούσε, όπως το Madame Web ή το Anyone but You, ακόμα και σειρές όπως το Euphoria και το White Lotus.

Αν και highlight της, ήταν η εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί για την ταινία Madame Web.

Πέταξαν εκτός ταινίας τον μόνο τύπο που απόλαυσε το Madame Web

 

Τώρα όμως πρέπει να αφήσουμε για λίγο την hot εμφάνισή της στο περιθώριο και να εστιάσουμε σε μια πιο αγριεμένη έκδοσή της.  Και ο λόγος είναι η νέα της ταινία, στην οποία θα υποδυθεί την πυγμάχο Christy Martin στη νέα βιογραφική ταινία του David Michôd, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Mirrah Foulkes.

Sydney Sweeney με διαφορά στήθους στις Αμερικανικές εκλογές

Ποια ήταν η Christy Martin

Πρόκειται για την κορυφαία γυναίκα πυγμάχος της δεκαετίας του '90, η οποία έκανε λαμπρή καριέρα στο πλάι του Don King και καταφέρνοντας ακόμη και να βρεθεί στο εξώφυλλο του Sports Illustrated. Η ζωή της όμως ήταν μια διαρκής μάχη για επιβίωση, κυρίως λόγω του άστατου γάμου της με τον κακοποιητικό Jim Martin, ο οποίος μάλιστα καταδικάστηκε για απόπειρα δολοφονίας.

 

 

Ακόμα ο τίτλος της ταινίας δεν έχει κυκλοφορήσει αλλά ήδη μας έχει ψήσει αρκετά. Και μόνο που παίζει η ένοχή μας απόλαυση του σινεμά - a.k.a. Sydney Sweeney – έχουμε κάθε λόγο να την περιμένουμε.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved