Τρελάθηκε on air ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ με την πρόκριση του Ολυμπιακού

«Σπουδαίος Κωνσταντίνος Τζολάκης. Νέα γενιά Ελλήνων τερματοφυλάκων, τρία πέναλτι έπιασε ο άτιμος».

Το Πασαλιμάνι κάηκε, οι φίλοι του Ολυμπιακού πήγαν άυπνοι στη δουλειά και συνεχίζουν να ονειρεύονται τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στο ποδόσφαιρο. Η πρόκριση των Πειραιωτών απέναντι στη Φενέρμπαχτσε είναι μία μεγάλη πρόκριση και φέρνει στο προσκήνιο το ελληνικό ποδόσφαιρο στην βιτρίνα της Ευρώπης. Ναι δεν είναι Champions League, δεν είναι Europa League αλλά δεν έχουμε και πολλούς ευρωπαϊκούς τίτλους για να σνομπάρουμε το Europa Conference League. 

Τρελαμένος με την πρόκριση ήταν και ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις», δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του. «Σπουδαία πρόκριση του Ολυμπιακού μέσα στην Κωνσταντινούπολη. Φτάσαμε βέβαια, στη διαδικασία των πέναλτι, ίσα ίσα για να ξενυχτίσουμε και να είμαστε σήμερα λίγο κομμένοι στη δουλειά...», τόνισε αρχικά για να αναφερθεί εν συνεχεία στον μεγάλο πρωταγωνιστή της βραδιάς, που δεν ήταν άλλο από τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Κώνσταντίνο Τζολάκη. «Σπουδαίος Κωνσταντίνος Τζολάκης... Νέα γενιά Ελλήνων τερματοφυλάκων, τρία πέναλτι έπιασε ο άτιμος και ήταν αυτός που έδωσε την πρόκριση».

 

 

«Σπουδαία βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βέβαια τα δύσκολα είναι μπροστά μας, με την Άστον Βίλα, μια πάρα πολύ καλή αγγλική ομάδα με τον Ουνάι Έμερι στο τιμόνι. Ένας Ισπανός προπονητής, καταξιωμένος. Και ο Μεντιλίμπαρ έχει αποδείξει ότι έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Πέρυσι πήγε ως κόουτς έκτακτης ανάγκης στη Σεβίλλη και σήκωσε ευρωπαϊκό. Ας ελπίσουμε να κάνει το ίδιο και με τον Ολυμπιακό».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved