ΙΝΤΙΜΕ Αν έχετε κάποια υποχρέωση την Τετάρτη, αφήστε τη για άλλη μέρα

Θα προτείναμε να αλλάξετε τα ραντεβού σας.

Έχετε βάλει στο πρόγραμμα να χρησιμοποιήσετε το αμάξι σας, ενώ συνήθως παίρνετε τα ΜΜΜ; Καλύτερα αφήστε το για άλλη μέρα. Ο λόγος προφανώς και είναι η 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ και οι προεκτάσεις της.

Πώς είναι να πηγαινοέρχεσαι με τα ΜΜΜ στην Αθήνα;

 

Διότι στον γενικότερο απεργιακό «κλοιό» θα βρίσκονται οι δρόμοι της χώρας οι οποίοι είναι δεδομένο ότι θα φράξουν σαν ελαττωματικές αρτηρίες από τα πολλά αυτοκίνητα. Βέβαια αν δεν μπορείτε να κάνετε και αλλιώς, θα πρέπει να κινηθείτε μεθοδικά με τα «υλικά» που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Όσον αφορά τα Μέσα

Μετρό-Ηλεκτρικός γιοκ για όλη τη μέρα, ενώ το τραμ θα ενδέχεται να λειτουργήσει αλλά όχι για όλες τις ώρες της Τετάρτης.

Όσον αφορά τώρα τα Λεωφορεία και Τρόλεϊ, οι εργαζόμενοί τους θα λειτουργούν τα δρομολόγια για τις ώρες 9:00-21:00 (δηλαδή από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9:00 και από τις 21:00 ως τη λήξη της βάρδιας). Πάντως, κανονικά αναμένεται να κινηθούν τα λεωφορεία στις γραμμές του ΟΑΣΑ τις οποίες έχουν αναλάβει τα ΚΤΕΛ.

Έχεις υπολογίσει πόσες ώρες χάνεις καθημερινά στην κίνηση;

Υπάρχουν και τα ταξί. Αλλά…

Ό,τι δουλειά κάνετε και έχετε στο πλάνο να χρησιμοποιήσετε ταξί καλό θα ήταν να την κανονίσετε για τις απογευματινές ώρες, και αυτό γιατί από τις 5 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, θα συμμετέχουν οι ιδιοκτήτες ταξί στην απεργία.

 

 

Γενικώς θα είναι μια δύσκολη μέρα, και αν έχετε τη δυνατότητα να δουλέψετε με τηλεργασία είναι ίσως η καλύτερη επιλογή. Αν σας παίρνει βέβαια με «Peugeot 2» -δηλαδή πεζοί- να μεταβείτε στον προορισμό σας, δεν είναι και απαγορευτικό.

Αλλιώς, αν είναι να κολλήσετε στην κίνηση σας έχουμε εναλλακτικό πλάνο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved