Τι μπορείς να κάνεις όσο βρίσκεσαι κολλημένος στην κίνηση

Σήμερα που ακόμα και τα μηχανάκια πάνε βήμα σημειωτόν, τουλάχιστον να έχεις τι να κάνεις μέχρι να πατήσεις το γκάζι.

Η Αθήνα είναι μία πόλη δύσκολη. Οι κάτοικοί της είναι περισσότεροι από τον αριθμό που μπορεί να αντέξει και αυτό γίνεται αντιληπτό κάθε πρωί και κάθε απόγευμα, όταν όλοι σχολάνε από την δουλειά τους και οδηγούν προς το σπίτι τους. Κίνηση, κίνηση και πάλι κίνηση. Και εσύ εκεί, πίσω από ένα τιμόνι να καταριέσαι την ώρα και την στιγμή που άργησες να φύγεις δύο λεπτά από το σπίτι. Κάθε λεπτό μετράει, όλοι το ξέρουν αυτό. Επίσης, μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου εκεί;

 

 

Όταν λοιπόν βρεθείς σε μποτιλιάρισμα, κάνεις την μία και μοναδική κίνηση που πιστεύεις πως θα σε σώσει από την δύσκολη και βαρετή αυτή στιγμή. Παίζεις με το κινητό σου, στέλνεις μηνύματα, καλείς την χαμένο σου τρίτο ξάδερφο και λες στην μητέρα σου να σου φτιάξει το αγαπημένο σου φαγητό που έχεις να φας ένα μήνα. Όλα αυτά όσο περιμένεις να ξεκινήσει ο μπροστινός σου.

Οι νόμοι του μποτιλιαρίσματος που κάθε οδηγός οφείλει να σέβεται

Δεν είναι μόνο το κινητό αυτό που μπορεί να σου κρατήσει συντροφιά στα πολλά κόκκινα φανάρια που θα βρεις στον πηγαιμό για την δουλειά σου. Υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις και χωρίς να κρατάς την συσκευή σου στο χέρι καθ’ όλη τη διάρκεια της «κολλημένης» διαδρομής σου.

Μάθε στις παρακάτω φωτογραφίες όλα όσα θα κάνουν τον χρόνο να κυλήσει πιο γρήγορα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved