Τουρίστρια στο Μεταξουργείο έχει ως θέα τον "Μάρκο Σρεκφερλή" και γίνεται viral

Εξάγουμε πολιτισμό σε ολόκληρο τον πλανήτη χάρη στο TikTok.

“Μια φορά κι έναν καιρό, ζούσε σε μια λίμνη ένα πράσινο τέρας με το όνομα Σρεκ”. Κάπως έτσι ξεκινά η ιστορία του ήρωα που η μοναχική ζωή του διαταράσσεται όταν εισβάλλει στη ζωή του μια σειρά από γνωστούς παραμυθένιους χαρακτήρες, ανάμεσά τους ο Πινόκιο, ο Κακός Λύκος και η Χιονάτη, οι οποίοι είναι αιχμάλωτοι του Λόρδου Φάρκουαντ. 

 

 

Το φαντασμαγορικό μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ έχει φέρει στο θέατρο Περοκέ ο Μάρκος Σεφερλής και σημειώνει τεράστια επιτυχία. Μάλιστα κατάφερε να γίνει και παγκόσμιο viral χάρη σε μία χρήστη του TikTok. Πώς τα κατάφερε; Με τον πιο απλό τρόπο. Μία γιγαντοαφίσα του θεάτρου Περοκέ με τον Μάρκο Σεφερλή, μεταμφιεσμένο σε Σρεκ, βρίσκεται σε γνωστό ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο. 

 

@thatanxioustraveler Can’t believe I get to wake up to this every morning ??? #blessed #greece #greecetravel #visitgreece #traveltips ♬ Iris - Goo Goo Dolls

 

Η τουρίστρια που αποφάσισε να επισκεφτεί τη χώρα μας έδειξε εντυπωσιασμένη και ενθουσιασμένη όχι λόγω της Ακρόπολης αλλά επειδή η θέα του μπαλκονιού της είχε τον Μάρκο Σεφερλή μεταμφιεσμένο σε Σρεκ. Αυτό ήταν. Τα σχόλια από τους Έλληνες έπεσαν βροχή και οι περισσότεροι δε δήλωσαν ενθουσιασμένοι για την “αρνητική” διαφήμιση.

Παρακάτω τα σχόλια:

  • “Ο σρεκφερλης δεν είναι αληθινός, δε μπορεί να σε πειράξει”
  • “όχι ο Σρεκφερλής”
  • “Εξάγουμε πολιτισμό ??Εγώ θα είχα ζητήσει αποζημίωση για νευρικό κλονισμό με αυτήν την θέα”
  • "1 εκατομμύριο λάικ ο σεφερλης, εξάγουμε πολιτισμο"
  • "η τύπισσα δεν ήρθε Ελλάδα έχει νοικιάσει διαμέρισμα απέναντι από την seferlis dream work"


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved