Γίνεται reboot το Scary Movie και αναρωτιόμαστε αν αξίζει τον κόπο

Καλά θα κάνουν να μην ξεχάσουν το ‘‘Wazzuuuuup’’.

Η Paramount και η Miramax αποφάσισαν να παρουσιάσουν μία νέα πλευρά του franchise και αναμένουν να βγουν μπροστά στις κάμερες το φθινόπωρο, όπως  αποκάλυψε η ίδια η Paramount στο CinemaCon την Πέμπτη. Ο παραγωγός του Fast & Furious Neal H. Moritz θα κάνει την παραγωγή μιας νέας Scary Movie, που αναρωτιόμαστε αν πράγματι πρέπει να υπάρξει.

 

 

Το Scary Movie κυκλοφόρησε το 2000, λίγα μόλις χρόνια αφότου τα Scream και I Know What You Did Last Summer έφτασαν στη σκηνή για να κυριαρχήσουν στο τοπίο του τρόμου. Η ταινία του σκηνοθέτη Keenen Ivory Wayans απέφερε 278 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και πρωταγωνίστησαν Anna Faris και Regina Hall, ακολούθησαν τέσσερα σίκουελ με το Scary Movie 5 του σκηνοθέτη Malcom D. Lee να κάνει το ντεμπούτο του το 2013.

Η Miramax θα χρηματοδοτήσει τη νέα Scary Movie σε διανομή Paramount. Το Scary Movie ήταν πάντα μια αποστολή τρόμου και από την τελευταία φορά που μας εμφανίστηκε το 2013, το είδος εξελίχθηκε καθιστώντας την ως ένα από τα ελάχιστα αξιόπιστα box office, να κυριαρχούν στο τοπίο. Όμως μια ολόκληρη γενιά δεν τα γνωρίζει καν και δικαιολογημένα, οπότε υπάρχει άφθονο νέο υλικό για νέο Scary Movie .

 

 

Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το αν αυτή η νέα λήψη θα περιλαμβάνει νέους αστέρες ή και αν θα εμφανιστούν κάποιοι από τους παλιούς, αλλά την περιμένουμε μέσα στο 2025.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved