Ο Alan Ritchson θέλει να παίξει τον Batman, εμείς θέλουμε;

Μερικές ψύχραιμες σκέψεις μετά τις δηλώσεις του τηλεοπτικού Reacher.

Για όσους έξυσαν κεφάλι και αναρωτήθηκαν ποιος είναι ο Alan Ritchson, πρόκειται για τον ογκόλιθο -κυριολεκτικά- που πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά Reacher. Και η αλήθεια είναι πως, αν και δεν έκανε τρελή εμφάνιση, τα πήγε σίγουρα καλύτερα από τον Tom Cruise και αυτές τις αηδίες που κυκλοφόρησε για ταινίες. Ένα ωραίο στιγμιότυπο ήταν αυτό εδώ.

 

 

Μετά το Fast X και το Ordinary Angels, ο Alan Ritchson έχει μεγάλα σχέδια. Δεν ξέρουμε αν ευθύνεται η πετυχημένη πορεία του Christopher Nolan, αλλά ο ηθοποιός θέλει να δοκιμάσει την τύχη του με τον Batman. Toν γνωστό Batman. Ναι, τον Bruce Wayne. To είπε στο Hollywood Reporter και δεν παρέλειψε να αναφέρει πως είναι από τους αγαπημένους του χαρακτήρες από τότε που ήταν παιδί. «Είναι ο πιο έξυπνος superhero που υπάρχει. Είναι εφευρετικός, έχει όλα τα gadgets, αλλά είναι και εξαιρετικά έξυπνος». Η ερώτηση είναι όμως άλλη. Εμείς θέλουμε;

 

 

 

Για να είμαστε ειλικρινείς, ακόμη και εκείνοι που είδαν τον Ben Affleck με καλό μάτι δεν έχουν και την καλύτερη ανάμνηση. Το Batfleck δεν πήγε καλά και ο Robert Pattinson, παρότι έπαιξε σε πολύ καλύτερη ταινία, δεν έχει πείσει. Ο Alan Ritchson θυμίζει ξεκάθαρα τον Bruce Wayne στο animated series των 90s. Έχει το χαρακτηριστικό τετράγωνο πηγούνι που σχεδίασε ο Bob Kayne, έχει τη γενικότερη σωματοδομή και τις πλάτες για να τον υποστηρίξει. Έχει την υποκριτική; Η αλήθεια είναι πως αυτό είναι κάτι που πρέπει να δοκιμαστεί. Ας πάρουμε για παράδειγμα τον Christian Bale. O Nolan δεν είχε ποτέ στο μυαλό του τρεις ταινίες. Το Batman Begins γυρίστηκε ως μια εναλλακτική ματιά στον Batman, αλλά και με την επιφύλαξη για το αν θα τα καταφέρει ο Bale.

Οπότε το πιο σημαντικό, είναι πως ο Ritchson είναι φαν. Αυτό είναι κάτι που πάντα πηγαίνει καλά. Όταν οι ηθοποιοί δεν βλέπουν απλά ένα σενάριο αλλά τον εαυτό τους σε ρόλο που πάντα ήθελαν, το αποτέλεσμα είναι παραπάνω από τίμιο. Με σωστή καθοδήγηση και ένα καλογραμμένο σενάριο, ο Alan Ritchson ενδεχομένως να γίνει ένας καλός Batman.

Εδώ είμαστε να τα δούμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved