Associated Press O Tom Cruise κάνει ελεύθερη πτώση για όσους είδαν το Top Gun: Maverick

Πηδάει από αεροπλάνο για να ευχαριστήσει όσους είδαν το Top Gun:Maverick.

Τι κάνει αυτή τη στιγμή ο Tom Cruise; Α, τίποτα μωρέ απλά κάνει μία ελεύθερη πτώση με το κουστούμι του για να πει ευχαριστώ σε όλους όσους είδαν το Top Gun. Τίποτα σπουδαίο δηλαδή για τον τρελό σταρ. Είναι σαν να πηγαίνει για καφεδάκι. Πολύ χαλαρός πηδάει από το αεροπλάνο σε ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο. Κύριος. Για αυτόν αυτό το πράγμα είναι απλά κανονικότητα. Για εμάς είναι απλά τρέλα.

Αλλά το «κανονικό» είναι ένας σχετικός όρος, γιατί «κανονικό» στον κόσμο του Tom Cruise σημαίνει να πετάς τον εαυτό σου από το αεροπλάνο για να στείλεις ένα εγκάρδιο μήνυμα στους θαυμαστές του Top Gun. Απέχει πολύ από το «κανονικό» το δικό μας σίγουρα, το οποίο είναι πιο πιθανό να περιλαμβάνει το να περπατάς στο πάρκο ή να πίνεις ένα ποτήρι κρασί. Αλλά όλοι είναι διαφορετικοί, τι να κάνουμε. Ούτως ή άλλως, ο Tom έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας Mission Impossible για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές για τη συνεχή υποστήριξή τους καθώς έκανε το πολυαναμενόμενο sequel και αφιερώνει την επιτυχία του σε όλους εμάς που το είδαμε.

 

Πώς καταφέρνει ο Tom Cruise και παραμένει νέος και σε φόρμα στα 59 του;

Η αλήθεια καταγράφηκε ολόκληρη στο Twitter. Μπορεί κανείς να δει τον διάσημο σταρ να πέφτει από το αεροπλάνο σαν να μην τρέχει κάστανο. Δεν είναι τυχαίο που ο ίδιος θέλει να κάνει όλα τα stunts του μιας και ο άνθρωπος είναι πραγματικά για δέσιμο. Πραγματικά, όπως λένε και κάποια από τα σχόλια, αρχίζουμε σοβαρά να πιστεύουμε πως ο Tom Cruise δεν είναι άνθρωπος αλλά κάποιο ρομπότ του Χόλυγουντ.

 

 

Τι να πούμε πραγματικά, μακάρι όλοι να είμαστε το ίδιο τρελοί με τον Tom στα 60 μας. Για σκληρά νεύρα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved