Οι Γερμανοί προειδοποιούν τους Άγγλους για τις δυνατές τους μπίρες

Η πρώτη κόντρα του φετινού Euro ξεκινάει από τα ποτήρια. Και οι Άγγλοι δεν το έχουν πάρει καλά.

Μεγάλη φαγωμάρα θα γίνει και φέτος στο Euro και ήδη ξέρουμε αυτό. Δεν έχει σημασία πώς θα κάτσει η μπίλια με τις κόντρες μέσα στα γήπεδα, αλλά κάποιες χώρες ήταν ανέκαθεν στα μαχαίρια. Η Γερμανία με την Αγγλία είναι από αυτές τις χώρες, με τους δεύτερους να κλαίνε διπλά μιας και δεν έχουν πάρει ούτε ένα Euro μέχρι σήμερα.

 

 

Όμως εδώ η κόντρα ξεκινάει από νωρίς. Εν όψει των αγώνων και των Άγγλων τουριστών που, μεταξύ κι άλλων, θα σκάσουν μύτη στη Γερμανία, οι Γερμανοί προειδοποιούν. Όχι για τη μπάλα που ξέρουν να παίζουν, αλλά τις μπίρες τους. Δεν μιλάμε για κάποια φαγωμάρα σε social media, αλλά επίσημη γραμμή των αρχών που αναφέρων στις ανακοινώσεις τους:

«Η μπίρα μπορεί να είναι πιο δυνατή από ό,τι στο Ηνωμένο Βασίλειο, επομένως πίνετε υπεύθυνα, ξέρετε τα όριά σας και σεβαστείτε τους τοπικούς νόμους. Ενδεχομένως να μην σας επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο αν έχετε πιει πολύ». Και επίσης.  «Οι κάτοχοι εισιτηρίων θα έχουν πρόσβαση σε εθνικά και διεθνή εισιτήρια τρένων με έκπτωση, καθώς και 36ωρη κάρτα για τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Οι συγκοινωνιακές διαδρομές γύρω από τα γήπεδα θα είναι πολυσύχναστες κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Οι τοπικές αρχές μπορεί να σας ζητήσουν να εισέλθετε ή να φύγετε από το στάδιο με συγκεκριμένες διαδρομές. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προγραμματίσει το ταξίδι σας και αφήνετε αρκετό χρόνο, ιδιαίτερα τις ημέρες των αγώνων».

Και καλά όλα αυτά, αλλά να πεις σε Άγγλο ότι δεν αντέχει την μπίρα; Βέβαια οι μοναστηριακές και οι Weiss και όλα αυτά τα περίεργα όπου οι Άγγλοι δεν έχουν ιδέα, έχουν ομολογουμένως αρκετούς βαθμούς αλκοόλ. Όμως όταν μιλάμε για Άγγλους, μιλάμε για μεθυσμένα πεισματάρικα μουλάρια, που είναι ικανά να γίνουν φέσι για να αποδείξουν ότι αντέχουν. Που εδώ που τα λέμε δεν αντέχουν στο Φαληράκι, θα αντέξουν στη Γερμανία;

Να δείτε που θα τους μαζεύουν από τους δρόμους…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved