Σε άλλα νέα εμφανίστηκε «ζωντανός Νοστράδαμος» που προβλέπει τα πάντα για το 2024

Μην κανονίσεις τίποτα για Πάσχα. Έρχεται Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος. 

Ξέρεις τι έλειπε από τις ζωές μας; Ένας σύγχρονος προφήτης, ένας νέος Νοστράδαμος ή καλύτερα ένας «ζωντανός Νοστράδαμος» όπως αυτοαποκαλείται ο Athos Salome. Πρόκειται για έναν Βραζιλιάνο… μάντη (αυτό τουλάχιστον θα δηλώσει ως επάγγελμα αν βρεθεί στην ομάδα των Διασήμων στο Survivor) που προβλέπει το μέλλον. Και το προβλέπει τρομακτικά. 

Ισχυρίζεται πως είχε προβλέψει την πανδημία του Covid-19 (ακόμη ένας στη λίστα) καθώς και τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ. Αλλά μετά Χριστόν προφήτες, γινόμαστε όλοι. Του ζήτησαν, λοιπόν, να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του και να μας δώσει προγνωστικά για το 2024. Σύμφωνα με τον ίδιο είχε πέσει μέσα στην πρώτη καθώς είχε πει ότι «θα έχουμε τρεις μέρες σκότους», εννοώντας την ολική έκλειψη του Ήλιου. Σύμφωνα με την Daily Star αυτό θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα λόγω μιας στεφανιαίας μάζας εκτίναξης (CME) από τον ήλιο.

Πάμε όμως στα στανταράκια του για το 2024. Πάρε μολύβι και χαρτί και σημείωνε λες και έχεις μπροστά σου το κουπόνι του Στοιχήματος:

 

 

Έχουμε νέο βασιλιά

Από τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου το 2023, o Salome είπε «η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει», κάτι που ακουγόταν αρκετά βάναυσο εκείνη την εποχή. Ωστόσο, ισχυρίζεται ότι είχε προβλέψει τη διάγνωση καρκίνου του Βασιλιά, αφού αποκάλυψε την ασθένειά του τον Φεβρουάριο. «Θα μάθουμε αν θα παραμείνει στην εξουσία μεταξύ 2024 και 2025», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι 4 προφητείες του Νοστράδαμου για το 2024

Βάλε και Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, κυρ Στέφανε

Μην κανονίσεις κάτι για το Πάσχα γιατί ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος είναι προ των πυλών και ισχυρίζεται ότι θα πυροδοτηθεί από την Κίνα. Συγκεκριμένα από μια μεγάλη κυβερνοεπίθεση μεταξύ Κίνας και Ρωσίας.

Για το τέλος παθαίνει Μαντάμ Ζαΐρα

Του αρέσει η τεχνολογία. Θεωρεί πως το 2024 θα μπορούμε να μιλάμε με νεκρούς μέσω τεχνητής νοημοσύνης.

«Αυτό που μπορεί να φαινόταν σαν επιστημονική φαντασία πριν από χρόνια βρίσκεται στο χείλος του να γίνει μέρος της καθημερινής ζωής, ομαλοποιώντας αυτό που κάποτε θεωρούνταν υπερφυσικό. Μέσω αυτής της πρωτοποριακής τεχνολογίας, οι άνθρωποι μπορούν όχι μόνο να ξεπεράσουν τραύματα και προκλήσεις, αλλά και να αποκτήσουν γνώσεις για τους σκοπούς της ζωής τους και τα πνευματικά τους μονοπάτια».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved