Οι 4 προφητείες του Νοστράδαμου για το 2024

Εκείνος προβλέπει, εμείς περιμένουμε να δούμε αν θα πάει στον κουβά.

Υπάρχουν κάποια άρθρα που τα αγαπάει ο κόσμος. Ειδικά όταν έχουν να κάνουν με προφητείες και καταστροφολογία, τότε τα analytics παίρνουν φωτιά. Ο Νοστράδαμος και οι προφητείες του είναι all time classic και φυσικά το 2024 έχει δικές του προβλέψεις. Οι προβλέψεις του Γάλλου φιλοσόφου του 16ου αιώνα ιντριγκάρουν, είναι γραμμένες σε μια αινιγματική γλώσσα και καθώς βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν το 2024, έχει δοθεί εκ νέου έμφαση στα υποτιθέμενα οράματά του.

Τι περιμένουμε λοιπόν; Ενδεχομένως μία πολεμική σύγκρουση στην Ασία. Ωραία ξεκινάμε. Οι προφητείες υποδηλώνουν μια σύγκρουση με έναν «κόκκινο αντίπαλο», την οποία μελετητές όπως ο Mario Reading, συγγραφέας του βιβλίου «Οι προφητείες του Νοστράδαμου», ερμηνεύουν ως μια συγκαλυμμένη αναφορά στην Κίνα. Η αναφορά του «μεγάλου Ωκεανού με φόβο» έχει οδηγήσει σε εικασίες για μια πιθανή αντιπαράθεση στην οποία θα συμμετέχουν χώρες του ΝΑΤΟ, εγείροντας φόβους για στρατιωτική κλιμάκωση ή ακόμη και πόλεμο.

 

 

Αφού ξεπεράσουμε τον σκόπελο του πολέμου, πάμε σε περιβαλλοντικές καταστροφές. «Μεγάλες πλημμύρες» και ένα «τσουνάμι», τα οποία ξεκάθαρα υποδηλώνουν καταστροφές από την κλιματική αλλαγή. Αυτά τα γεγονότα, σε συνδυασμό με την «αύξηση της παγκόσμιας πείνας» υποδηλώνουν μια χρονιά σημαντικών δυσκολιών για πολλούς.

Στη Βρετανία υπάρχει μία υπόνοια ότι η βασιλεία του Καρόλου Γ' μπορεί να αντιμετωπίσει σημαντικές προκλήσεις ενώ στον κόσμο της Καθολικής Εκκλησίας, έχουμε αλλαγή στην ηγεσία του Βατικανού. Με τον Πάπα Φραγκίσκο να βρίσκεται σε προχωρημένη ηλικία, ο Νοστράδαμος υπαινίσσεται την εκλογή νέου ποντίφικα, περιγράφοντας τη διαδικασία που ακολουθεί την αποχώρηση ενός γηραιού Πάπα.

 

 

Το αν θα πέσει μέσα ο Γάλλος φιλόσοφος θα το μάθουμε σύντομα αλλά ακόμη και έξω να πέσει, είμαστε σίγουροι πως του χρόνου τέτοια περίοδο θα γράφουμε για τις προβλέψεις του για το 2025. Υγεία και όρεξη να έχουμε.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved