Το Wedding Crashers είναι επάγγελμα και μάλιστα επικερδές

Νεαρή κοπέλα το κάνει και μάλιστα βγάζει μεγάλα ποσά.

Ξεχνάει κανείς το Wedding Crushers; Την κωμωδία εκείνη στην οποία Owen Wilson και Vince Vaughn πήγαιναν ακάλεστοι σε γάμους αγνώστων προκειμένου να αποπλανούν γυναίκες; Όλο αυτό μέχρι να την «πατήσουν» και τελικά να τους βγει σε ξινό.

 

 

Μπορεί για εκείνο το ντουέτο να πήγαινε για «ύπουλο» σκοπό, στις ΗΠΑ πάλι μια νεαρή γυναίκα απέδειξε ότι μπορεί να κάνει το ίδιο πράγμα και να βγάζει και λεφτά. Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό, αλλά πηγαίνοντας σε γάμους αγνώστων ανακάλυψε κάτι άλλο. Το ότι πληρώνονται και με το παραπάνω οι φωτογραφίες από ειλικρινείς στιγμές.

Συγκεκριμένα, η TikToker η 28χρονη Kristine Satorre από το Σίδνεϊ,  εμπνεύστηκε από ένα βίντεο που είδε στο TikTok από ένα ζευγάρι στις ΗΠΑ που υιοθέτησε μια παρόμοια ιδέα. Η ιδέα της αποτύπωσης περιστασιακών και ειλικρινών στιγμών στους γάμους είχε βαθιά απήχηση για εκείνη, καθώς εκτιμά την αυθεντικότητα τέτοιων αλληλεπιδράσεων. Έχοντας μόλις απολυθεί από την δουλειά της και προσπαθώντας να ανακαλύψει την επόμενη επαγγελματική της κίνηση, η Kristine δημιούργησε το «The Modern Bride’s BFF» και όπως όλα δείχνουν, έκανε την τύχη της.

Η δουλειά της λοιπόν είναι να μπαίνει σε γάμους και να απαθανατίζει ιδιαίτερες στιγμές οι οποίες όμως δεν ανήκουν στα κλασικά άλμπουμ, συμπληρώνοντας ουσιαστικά τη δουλειά των κανονικών φωτογράφων. Και αν γελάτε με την ενασχόλησή της, να ξέρετε ότι έχει βγάλει μέσα στη χρονιά τουλάχιστον 100 χιλιάδες δολάρια από αυτή της την εργασία. Όχι και άσχημα θα έλεγε κανείς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved