Τα λάθη που κανένας άντρας δεν πρέπει να κάνει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Καλός ο ρομαντισμός, αλλά δεν θα ξεχάσουμε και ποιοι είμαστε. 

 
Παιδιά, ας κόψουμε τις μαγκιές ότι δεν γιορτάζουμε τον Άγιο Βαλεντίνο για να μην μας κράξουν οι φίλοι μας. Αύριο, λοιπόν, είναι μια καλή ευκαιρία να περάσετε μια ωραία ημέρα με το κορίτσι, να θυμηθείτε πώς ήσασταν στις αρχές σας, να γελάσετε, να κάνετε ξανά κάτι διαφορετικό. Μόνο στην προσπάθειά σου να κάνεις κάτι το ρομαντικό, κάτι που θα κάνει την ημέρα ακόμα πιο σημαντική, είναι βέβαιο ότι μπορεί να επιχειρήσεις κάποια υπερβολή. Άντρες είμαστε στην τελική, τα λάθη είναι στο πρόγραμμα. 

Για αυτό παρακάτω, σε προετοιμάζουμε για το τι δεν θα πρέπει να κάνεις. Αν έχεις ετοιμάσει κάτι από όλα αυτά, έχεις χρόνο να τα ξεκανονίσεις.

Πρόσεξε μην γίνει η μέρα σαν τον Ματωμένο Άγιο Βαλεντίνο του Αλ Καπόνε.

Άσε την πρόταση γάμου για το καλοκαίρι

Ειλικρινά… Υπάρχει κάτι πιο παρωχημένο από την πρόταση γάμου την μέρα αυτή; Καμία φαντασία πια; Σκέψου ότι δεν είναι καν ωραία ιστορία για να τη λες στους φίλους σας και τα παιδιά σας. «Ήταν του Αγίου Βαλεντίνου όταν πήγα και τη ζήτησα σε γαμ....». Τους πήρε ο ύπνος ήδη. Ξανασκέψου το.

 

 

Ξέχνα τα κόκκινα τα εσώρουχα 

Θέλεις να πάρεις κάτι σε εσώρουχο, έτσι για την προστυχιά; Είναι αναγκαίο να είναι σε κόκκινο χρώμα; Χάθηκαν δηλαδή τα μαύρα; Ακόμα και τα μπεζ που δε διαγράφουν καλύτερα είναι γιατί έχουν και μία χρησιμότητα. Και, προς Θεού, μην ετοιμάσεις κάνα βίντεο με προσωπικές σας στιγμές. Χαμένος χρόνος. Μείνε καλύτερα στο τραγούδι του Καρβέλα, και ας μιλάει για μαύρα εσώρουχα.
 
 

 

Οτιδήποτε σε σχήμα καρδιάς 

Απαγορεύονται ρητά μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς, σοκολατάκια ή αρκουδάκια με καρδούλες. Γενικότερα αν θέλεις να πάρεις κάτι, προσπάθησε να διατηρήσεις το σχήμα που έχουν και όλη την υπόλοιπη χρονιά. Θες γλυκό; Πάρε ένα ωραίο προφιτερόλ. Δε θες γλυκό και θέλεις κάτι που θα της μείνει; Υπάρχουν εκεί έξω τόσα ρούχα ή αξεσουάρ, ένα ταξίδι που μπορείς να κλείσεις ή ακόμα και κάνα ηχείο SONOS RAY. Άσε τις καρδούλες να στις στείλει εκείνη.
 
 
 
 
 

Και τώρα μιια ωραία πρόταση

Από το να πας να αγοράσεις ένα σωρό ανούσια πράγματα τα οποία –εντάξει- δεν έχουν και καμία χρησιμότητα, δε θα ήταν καλύτερο να γυρίσεις νωρίτερα από τη δουλειά, να μαζέψεις το σπίτι, να μαγειρέψεις, να της ετοιμάσεις το μπάνιο της και γενικότερα να μην την αφήσεις να κάνει τίποτα; Αν με ρωτάς, δεν υπάρχει γυναίκα που δε θα ήθελε κάτι τέτοιο. 
 
 
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved