5 τηλεοπτικές ερωτικές σκηνές που δεν ολοκληρώθηκαν και τόσο ερωτικά

Η πικρή αλήθεια των γυρισμάτων που δεν δείχνουν οι κάμερες.

Sliver. Monster’s Ball. Unfaithful. Οι ερωτικές σκηνές στον κινηματογράφο είναι τόσες πολλές που θα χάσεις το μέτρημα. Το ίδιο και στις σειρές. Από το Rome μέχρι το Game of Thrones και το Masters of Sex, έχουν υπάρξει μοναδικές ερωτικές σκηνές . Όμως τα πράγματα πίσω από τις κάμερες δεν πάνε τόσο ρόδινα όσο φαίνονται στο τελικό προϊόν.

Ακολουθούν 5 ιστορίες που έφτασαν μέχρι τα αυτιά του κοινού  από τους ίδιους τους ηθοποιούς και δείχνουν την πραγματικότητα.

 

Henry Cavill – The Tudors

920 henry cavill opens up about his over exciting sex scene 2415

Όσοι δηλώνουν ισόβιοι φανς της σειράς, θα θυμούνται την χαρακτηριστική σκηνή όπου μία από τις ηθοποιούς «καβάλησε» τον Henry Cavill για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Το πρόβλημα ήταν ότι ο Henry δεν είχε προλάβει να βάλει τα «υπάρχοντά» του σε σειρά.

«Έχεις μπροστά σου μία πανέμορφη κοπέλα με μεγάλο στήθος που αρχίζει να τρίβεται πάνω σου. Δεν με τακτοποίησα εκεί κάτω όπως έπρεπε, με αποτέλεσμα να τρίβεται στο επίμαχο σημείο. Είχα στύση και αναγκάστηκα να της ζητήσω συγνώμη μετά» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο ηθοποιός. Για κάποιο λόγο δυσκολευόμαστε να τον λυπηθούμε.

 

Emilia Clarke – Game of Thrones

5705050760d76 gotmain

Μπορούμε πλέον να πούμε με σιγουριά, πως από τον πρώτο κύκλο και μετά σταματήσαμε να βλέπουμε γυμνή την Emilia Clarke στο Game of Thrones – με μία μικρή εξαίρεση στο τέλος της έκτης σεζόν. Όλο αυτό φυσικά δεν έγινε τυχαία. Η ηθοποιός αφηγήθηκε στο Graham Norton’s Show μία από τις πρώτες άβολες σκηνές της με τον Jason Momoa στη σειρά.

Για να μπορέσει να γυριστεί η σκηνή αλλά και για να καλύψει τα «περιττά» ο Jason Momoa κάλυψε το πέος του με…μία ροζ κάλτσα, που προκαλούσε γέλια και αμηχανία στην ηθοποιό. «Ήταν τεράστια, ροζ και δεν ήξερα τι να κάνω» είχε πει συγκεκριμένα στο βίντεο.

 

Lizzy Caplan – Masters of Sex

MastersOfSex 206 1203.r.0.0

Η Caplan έχει κάνει γυρίσει πολλά sex scenes, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ήταν η πρώτη φορά που θα βρισκόταν γυμνή με τον συμπρωταγωνιστή της, Michael Sheen. «Ήμασταν φίλοι μέχρι τότε και η όλη διαδικασία ήταν πολύ περίεργη» είχε δηλώσει η ηθοποιός στο σώου του Conan O’ Brien. Κατά την διάρκεια της σκηνής και ενώ τα χέρια του βρισκόντουσαν στο στήθος της, ο Sheen άρχισε να τρέμει με αποτέλεσμα να καταφύγει στον κάδο των σκουπιδιών και να κάνει εμετό.

«Νόμιζα πως είχα κάνει κάτι λάθος. Έμαθα αργότερα πως είχε φάει κάτι που τον πείραξε και πλήρωνε το τίμημα» ανέφερε η Caplan. Σε κάθε περίπτωση πάντως το λες και fail.

 

Jesse Metcalfe – Desperate Housewives

desperate housewives gallery

Ο Μetcalfe φαίνεται πως έπαθε Henry Cavill σε μία από τις πρώτες του σκηνές με την Eva Longoria. Που εδώ που τα λέμε, ποιος θα μπορούσε να παραμείνει ψύχραιμος μπροστά στην Eva Longoria. Του Jesse όμως το σκηνικό συνέβη πολλές φορές όπως είχε αποκαλύψει σε ραδιοφωνική εκπομπή. Έγινε μάλιστα από την πρώτη φορά που έκανε σκηνή μαζί με την ηθοποιό.

«Μας είπαν ‘‘cut πρέπει να το ξανακάνουμε’’ και ήμουν σε φάση που τους απάντησα ότι ‘‘χρειάζομαι κανένα λεπτάκι’’. Συμβαίνει όμως».

 

Michael Cudlitz – The Walking Dead

The Walking Dead Abraham and Rosita 748410

Όπα κάτσε. Γίνεται να πάνε στραβά τα πράγματα σε κάτι τέτοιο; Βασικά, λάθος ερώτηση. Τι  δουλειά έχει μία τέτοια σκηνή εκεί και πόσο στραβά μπορεί να πάει; Ο ηθοποιός Michael Cudlitz ανέφερε σε συνέντευξή του μία ερωτική σκηνή με την συμπρωταγωνίστρια Christian Serratos .

«Στην τηλεόραση μπορείς να κάνεις συγκεκριμένες κινήσεις για να τις γράψει η κάμερα. Οπότε ξεκινήσαμε ένα κούνημα, αλλά μας είπαν πως δεν θέλουμε προς αυτήν την κατεύθυνση αλλά την άλλη. Ξεκινήσαμε πάλι αλλά πάλι κάτι δεν κάναμε σωστά. Είμαστε δύο άγνωστοι που τρίβεται ο ένας πάνω στον άλλο και δεν το λες και πολύ άνετο αυτό».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved