Ο Σωτήρης Λαμάι είναι αντιπαθητικός και γι’ αυτό πρέπει να μείνει στο Survivor

Ψευτοinfluencers, ψευτοδιάσημοι και ψευτοβουνά, έχετε πρόβλημα. Ο κύριος Λαμάι είναι το πρόβλημα.

“Κύριε Λαμάι, καλησπέρα σας”. 

Όσοι έχετε TikTok, γνωρίζετε πως συνοδεύεται η παραπάνω φράση. Με την είσοδο του Σωτήρη Λαμάι σε γνωστό νυχτερινό κέντρο των Αθηνών και εκφράσεις όπως “ψευτοβουνά”, “ψευτοpr”, να γίνονται viral. Ο Σωτήρης Λαμάι δεν είναι άγνωστος στη νυχτερινή Αθήνα. Γενικότερα δεν είναι άγνωστος αν έχεις TikTok. Αν δεν έχεις όμως, τότε ίσως σου προκαλεί έκπληξη η παρουσία του στο Survivor.

@sotirislam #alitheis #vasilias #voodoo #club . Εποχές ΠΑ.ΣΟ.Κ. μόνο στο βουντού και με την μόνο @@Fiesta The party-Voodoo ♬ πρωτότυπος ήχος - Sotiris lamai

Η αλήθεια είναι πως ο φετινός κύκλος του Survivor είναι ξαναζεσταμένο φαγητό. Δεν υπάρχει κάποιος που θα κάνει τη διαφορά. Η ομάδα του Ατζούν δεν έχει κάνει και το καλύτερο scouting. Ίσως οι influencers αυτού του τόπου να μην ήθελαν να μετακομίσουν στον Άγιο Δομίνικο. Αλλά αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να κάνει τη διαφορά, αυτός είναι ο Σωτήρης Λαμάι.

Για την πλειοψηφία των τηλεθεατών είναι αντιπαθητικός. Εξάλλου έχει αυτό το στιλάκι που δεν αρέσει, που είτε σε γοητεύει, είτε σε απωθεί. Όπως και να ‘χει, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος. Το παρουσιαστικό του δε βοηθάει προς αυτήν την κατεύθυνση. Μάλιστα ο ίδιος δε φαίνεται να αισθάνεται άσχημα με όλο αυτό. Δεν προσπαθεί να γίνει συμπαθητικός, αλλά του αρκεί να παραμείνει αυθεντικός και πρωταγωνιστής στην ίντριγκα. 

 

 

Ο Αλέξης Παππάς το ένιωσε ήδη στο κορμάκι του. Η πρώτη μεγάλη κόντρα έχει πρωταγωνιστές τους δύο άνδρες και ο τσακωμός θύμισε λίγο παιδιά δημοτικού αλλά είναι ό,τι πρέπει για να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης και τα analytics στα sites. Σε αυτήν την άτυπη κόντρα θα πάρουμε το μέρος του κύριου Λαμάι. Ο λόγος; Γιατί είναι το φρέσκο φρούτο που φέρνει το κάτι διαφορετικό. Ο Αλέξης Παππάς ό,τι ήταν να δώσει, το έδωσε σε προηγούμενους κύκλος του reality επιβίωσης. 

Ο Σωτήρης Λαμάι είναι το νέο είδωλο και το Twitter συμφωνεί. Ο Σωτήρης Λαμάι είναι τόσο αντιπαθητικός, όσο πρέπει για το Survivor. Πρέπει να μείνει στο reality επιβίωσης και να μας χαρίσει κι άλλες συγκινήσεις. Πριν γυρίσει ξανά στη θαλπωρή του TikTok και ακολουθήσει τον δρόμο του ψευτοinfluencer. Κύριε Λαμάι, καληνύχτα σας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved