INTIME Το ελληνικό διαδίκτυο μίλησε: «Ένα νέο παιδί έφυγε»

Χωρίς ταξικά και άλλα παρελκόμενα. Μόνο θλίψη για τον άτυχο αστυνομικό που δέχτηκε φωτοβολίδα στου Ρέντη.

Και μόνο που διαβάζεις την είδηση «έχασε την ζωή του ο αστυνομικός που δέχτηκε την φωτοβολίδα στου Ρέντη» σε πιάνει ένα σφίξιμο, τόσο στην καρδιά όσο και στην ψυχή. Δυστυχώς, ο φόβος όλων, το να χαθεί η ζωή του 31χρονου αστυνομικού, γεμίζει με σύννεφα την ελληνική πραγματικότητα και οι σκέψεις όλων είναι με την οικογένεια του Γιώργου Λυγγερίδη.

 

 

Πόσο άδικο, πόσο λάθος. Δυστυχώς όλα αυτά για τα οποία φοβόμασταν τόσα χρόνια, με τα μπάχαλα και τα επεισόδια στα ελληνικά γήπεδα, έφεραν τον θάνατο ενός νεαρού παιδιού, το οποίο απλώς ήταν εκεί για να κάνει τη δουλειά του.

Στην Ελλάδα, το να λες ότι είσαι αστυνομικός λειτουργεί για αρκετούς σαν το κόκκινο πανί απέναντι στον ταύρο, μια ματιά ωστόσο να ρίξει κανείς στο ελληνικό διαδίκτυο μετά την συγκεκριμένη είδηση θα συνειδητοποιήσει ότι κανείς δεν στέκεται σε αυτό.

Η ουσία όλων είναι μία: Ότι ένα νεαρό παιδί έχασε τη ζωή του εντελώς άδικα. Θλίψη και οργή. 

 

Η ουσία ήταν να μην χρειαστεί ποτέ να «κλάψουμε» έναν συνάνθρωπό μας εξαιτίας οπαδικής βίας. Σήμερα κλαίμε, αύριο όμως μπορούμε να κοιτάξουμε πώς να γίνουμε καλύτεροι. Για εμάς αλλά και για τον άτυχο 31χρονο.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved