pexels Τι θα έλεγες να βλέπεις χριστουγεννιάτικες ταινίες όλο τον Δεκέμβρη για 2.300 ευρώ;

Αν σε ψήνει, υπάρχει εταιρεία που ψάχνει ένα άτομο σαν κι εσένα.

Θέλεις να μιλήσουμε για dream job; Τότε είμαστε εδώ για σένα. Πώς φαντάζεσαι ιδανικά τον Δεκέμβριο; Σ’ ένα κρεβάτι ξαπλωμένος μακριά από τη δίνη της καθημερινότητας και τη βουή του κόσμου, βλέποντας ταινίες και σειρές. Ε αυτό σου το προσφέρει μία εταιρεία και σου προσφέρει και 2.300 ευρώ για να το κάνεις πράξη για 25 μέρες.

 

 

Αναφερόμαστε στην CableTV, η οποία ψάχνει ενδιαφερόμενο που θα παρακολουθήσει 25 χριστουγεννιάτικες ταινίες σε 25 ημέρες. Αυτό που θα χρειαστεί να κάνει το συγκεκριμένο άτομο είναι να βάλει σε μια σειρά τις ταινίες, φτιάχνοντας μια κατάταξη και να αξιολογήσει και την επιλεγμένη υπηρεσία streaming. Η λίστα με τις ταινίες που θα δει περιλαμβάνει όλα τα Christmas Classics, από το Πολικό Εξπρές μέχρι το Μόνος στο Σπίτι. Καθόλου δύσκολο αν το σκεφτείς. Μία ταινία την ημέρα, την βλέπεις άνετα.

Φαγάνας επί πληρωμή: Το απόλυτο dream job είναι πραγματικότητα

Εκτός από τα 2.300 ευρώ, προσφέρει ετήσια συνδρομή στις πιο δημοφιλείς streaming πλατφόρμες, όπως τα Netflix, Hulu, Disney+, Amazon Prime, Max, Apple TV+ και Hallmark Movies Now. Το μόνο αρνητικό της υπόθεσης είναι πως πρέπει να είσαι κάτοικος των ΗΠΑ αλλά αξίζει να διαβάσουν αυτό το άρθρο και εταιρείες της Ευρώπης γιατί ψηνόμαστε για μία τέτοια θέση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved