Χρειάστηκε μια Απίθανη Τρελή Πτήση για να μισήσουμε την ποδοσφαιρική Σεβίλλη

Και μετά κράζετε τις καθυστερήσεις στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Δείτε τι γίνεται στο εξωτερικό και μετά μιλήστε για βύσματα.

Ιδανικός τίτλος του άρθρου θα ήταν το «Μια Απίθανη, Τρελή Πτήση» λόγω του κωμικού της υποθέσεως, ασχέτως αν η εν λόγω πτήση δεν είχε Leslie Nielsen ή Lloyd Bridges να μας κάνουν να ξεκαρδιζόμαστε με τις γκάφες τους.

 

 

Διότι την γκάφα, εδώ, την έκανε η αεροπορική εταιρεία Air Nostrum με θύματά της, 80 επιβάτες που είχαν πληρώσει προκειμένου να ταξιδέψουν από το Βίγκο στην Μαδρίτη.

Μόνο που αντί για τη φυσούνα και αργότερα στις αεροπορικές θέσεις, εκείνοι είδαν την πτήση τους να ακυρώνεται. Δεν υπήρξε μηχανική βλάβη, ούτε και ο καιρός ήταν άστατος. Απλώς κάποιοι τους πήραν τη σειρά. Για να μιλήσουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια, τους πήραν τη θέση.

 

Πίσω από όλα, η ποδοσφαιρική Σεβίλλη

Σύμφωνα με την εφημερίδα «El Pais», η ποδοσφαιρική ομάδα Σεβίλλη, η οποία νωρίτερα είχε αναδειχθεί ισόπαλη, 1-1 με την Θέλτα, έπρεπε σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία να μπει σε προτεραιότητα λόγω προγραμματισμένης πτήσης τσάρτερ, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει την πτήση που αναφέραμε παραπάνω.

 

 

Θα έλεγε κανείς «χαλάλι, δεν περιμέναμε και κάτι το διαφορετικό», καθώς οι προτεραιότητες δεν είναι ποτέ δίκαιες, ακόμα και όταν μιλάμε σε πτήσεις.

Ωστόσο αυτό που ανακάλυψαν έκπληκτοι οι 80 επιβάτες ήταν πως η πτήση τσάρτερ η οποία τους πήρε τη σειρά, δεν έγινε ποτέ λόγω μηχανικής βλάβης, και η Air Nostrum διέθεσε ετσιθελικά το αεροπλάνο και στα 40 άτομα της αποστολής των Σεβιγιάνων εις βάρος τους.

Με λίγα λόγια, οι τύποι πλήρωσαν εισιτήριο και πήγαν με πούλμαν στην Μαδρίτη. Για την ιστορία η αεροπορική εταιρεία ζήτησε συγνώμη για το ατόπημά της, υπόσχοντας ότι θα αποζημιώσει τους πελάτες, ωστόσο αυτό και μόνο έφτανε για να τη μισήσουν όλοι για τα καμώματά της. Και αυτήν και την ποδοσφαιρική Σεβίλλη.

 

 

Όχι, για να μην νομίζετε ότι μόνο στην Ελλάδα είμαστε «ό,τι να 'ναι» ή όπως φώναξε ένας δυσαρεστημένος πελάτης «χώρα μπανανία».

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved