associated press Όλα όσα ξέρουμε για τη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ

Η πιο πολυσυζητημένη συναυλία του 2024 βρίσκεται στον «αέρα» λόγω Καλατράβα.

Όταν κάνεις σχέδια, ο Θεός γελάει. Ο Ύψιστος ξεκαρδίστηκε με το sold out των Coldplay στο ΟΑΚΑ και τα σχέδια 140.000 ανθρώπων για τις 8-9 Ιουνίου του 2024. Οι μουσικόφιλοι της χώρας είχαν κυκλώσει από τώρα τις δύο συγκεκριμένες ημερομηνίες και είχαν ακυρώσει τα πάντα. Έδωσαν σχεδόν μία περιουσία ώστε να βρεθούν αυτές τις δύο ημέρες στο ΟΑΚΑ. Λογάριαζαν όμως χωρίς τον Καλατράβα.

Η είδηση των ζητημάτων στατικότητας στο στέγαστρο του Ισπανού αρχιτέκτονα έφερε το «λουκέτο» στο ΟΑΚΑ. Όχι ότι μας έκανε εντύπωση σε μία χώρα που από θαύμα ζούμε, αλλά ήρθε ως πικρή επιβεβαίωση για τη σκληρή καθημερινότητα που βιώνουμε. Και κάπου εδώ, εκτός από τις ευθύνες, ξεκινάει η συζήτηση για την επόμενη μέρα. Πότε θα επαναλειτουργήσει το εμβληματικό στάδιο; Τη Δευτέρα, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης δεν έδωσε χρονοδιάγραμμα επαναλειτουργίας του εμβληματικού σταδίου, που σημαίνει ότι μεταξύ άλλων, οι δύο συναυλίες των Coldplay που είναι να γίνουν σε οκτώ μήνες, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα γίνουν.

Γιατί μας κάνει εντύπωση η υπόθεση με το στέγαστρο «Καλατράβα»;

Από την πλευρά της, η διοργανώτρια εταιρεία έβγαλε μια ανακοίνωση στο Facebook, στην οποία ουσιαστικά δήλωσε άγνοια και ζήτησε από τους φίλους των Coldplay να κάνουν υπομονή.

«Καθώς αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας έχει ενεργή σύμβαση μίσθωσης με την διαχειριστική εταιρεία του ΟΑΚΑ. Η σύμβαση αυτή ούτε έχει καταγγελθεί, ούτε έχει υπαναχωρήσει κάποιος εκ των συμβαλλομένων.

Και εμείς ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ για τις εξελίξεις σχετικά με τη στατική επάρκεια του ΟΑΚΑ. Αναμένουμε από την εκμισθώτρια εταιρεία επίσημη ενημέρωση εάν θα εκτελεστεί κανονικά η μεταξύ μας σύμβαση, κάτι το οποίο εξαρτάται από τη διάρκεια των εργασιών που θα πρέπει να υλοποιηθούν για να καταστεί ασφαλής ο χώρος. Μόλις λάβουμε σχετική ενημέρωση θα προχωρήσουμε με τη σειρά μας σε ανακοινώσεις. Μέχρι τότε, ζητάμε την υπομονή και την κατανόηση σας», ανέφερε μεταξύ άλλων η High Priority Promotions.

 

 

Με λίγα λόγια, κανείς δεν ξέρει τίποτα. Όλα στον αέρα σε μία χώρα του «πάμε κι όπου βγει».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved