O Nicolas Cage είναι ο συνταξιούχος που δεν μπορεί να αγιάσει

Στο τρέιλερ της νέας του ταινίας The Retirement Plan αναγκάζεται να σκοτώσει όποιον βρει μπροστά του γιατί αυτό πρέπει να κάνει ένας Nicolas Cage.

Οι ταινίες στις οποίες ο κεντρικός ήρωας προσπαθεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή, αλλά η ρημάδα η ζωή τον αναγκάζει να πιάσει την καραμπίνα για να υπερασπιστεί κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο, είναι κομμένες και ραμμένες πάνω στη νωχελικά φονική περσόνα του Nicolas Cage.

H ιστορία της απίθανης χρεοκοπίας των 150εκ του Nicolas Cage

Μάλιστα όσο γερνάει, δηλαδή όσο ωριμάζει ένας άρχοντας σαν τον Cage, η σεναριακή αυτή ιδέα κουμπώνει όλο και πιο πολύ πάνω του και τώρα που έχει αφήσει μούσι και γένια, είναι ακόμα πιο κουλ κακός γέρος. Ο εν λόγω γέρος προσπαθεί να αναπαυθεί στα νησιά Cayman με χαβανέζικα πουκάμισα και κοκτέιλ με ομπρελίτσες μετά από μια πολυετή και αιματηρή καριέρα στη CIA, μόνο που κανείς δεν το ξέρει αυτό.

 

 

Δεν το ξέρει ούτε η κόρη του που έχει μπλέξει με κακές παρέες και μαζί με αυτή κινδυνεύει και η εγγονή του Cage. Όπως είναι εύκολο να εννοηθεί, ο Cage αφήνει κάτω το μοχίτο και πιάνει το μισό οπλοστάσιο ενός λόχου πεζικού και ξεκινάει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, πρώτα να σκοτώνει ό,τι βρει μπροστά του και μετά να ψάχνει απαντήσεις στα αιώνια ερωτήματα της ζωής.

Βίος και πολιτεία ενός cool και cult τύπου

Το The Retirement Plan θα κάνει πρεμιέρα στο τέλος του Αυγούστου, εκεί ακριβώς που το θέλουμε δηλαδή μόλις γυρίσουμε από την άδεια και θα πρέπει να προσαρμοστούμε με κάποιο τρόπο στην πραγματικότητα. Κατά σύμπτωση θα μοιάζουμε και πάρα πολύ με τον Nicolas Cage μιας και φοράμε παρόμοια ρούχα, θα έχουμε παρόμοια θέληση για ζωή, παρόμοια μαλλιά και γένια και ίσως παρόμοια φονικά ένστικτα.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved