associated press Μετά τις ρίμες, ο Drake θέλει να σου μάθει πραγματική ποίηση

Η πρώτη του ποιητική συλλογή με τίτλο «Titles Ruin Everything A Stream Of Consciousness By Kenza Samir & Aubrey Graham» είναι ήδη διαθέσιμη.

Ο Drake μπορεί να αισθάνεται ένας ευλογημένος τύπος. Ο Καναδός star έχει κατακτήσει τα πάντα στη ζωή του. Σχεδόν τα πάντα θα λέγαμε εμείς διότι ακόμη δεν έχει δημιουργήσει οικογένεια. Κάτι που σίγουρα βρίσκεται στα σχέδιά του. Ο Drake είναι πετυχημένος, ταλαντούχος, διάσημος, εκατομμυριούχος και φιλόδοξος.

Το ταλέντο του δεν έχει ταβάνι ούτε στενά όρια. Είναι συνθέτης, στιχουργός, τραγουδιστής και ηθοποιός. Ωστόσο αυτά δεν του αρκούν. Είναι καλλιτέχνης και οι καλλιτέχνες έχουν ευαισθησίες. Βρήκε, λοιπόν, τη νέα του καλλιτεχνική θαλπωρή στην ποίηση. Μέσω του Instagram ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας του ποιητικής συλλογής με τίτλο «Titles Ruin Everything A Stream Of Consciousness By Kenza Samir & Aubrey Graham». Πρόκειται για μία προσπάθεια που φέρει την υπογραφεί του Drake και του τραγουδοποιού, ποιητή και συνεργάτη του, Kenza Samir.

 

 

«Δεν ξέρω αν έχω θελήσει περισσότερο στη ζωή μου να αγοράσει ή να υποστηρίξει κάτι ο κόσμος», έγραψε χαρακτηριστικά ο Drake για αυτή τη προσπάθεια. Ο Drake είχε αναφερθεί για πρώτη φορά στο βιβλίο κατά τη διάρκεια του πρώτου επεισοδίου της ραδιοφωνικής εκπομπής του, «Table For One», το οποίο μεταδόθηκε πριν από την κυκλοφορία του έβδομου άλμπουμ του, «Honestly, Nevermind», τον Ιούνιο του 2022. Εκφράζοντας τη θερμή ευγνωμοσύνη του, ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στη δημιουργία του βιβλίου, αναφέροντας συγκεκριμένα τον Kenza. «Kenza, σε αγαπώ. Θέλω να σου στείλω λίγη αγάπη», ανέφερε.

O Drake πήγε επικό «κουβά» μετά από στοίχημα στον τελικό του Μουντιάλ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Drake και ο ποιητής από το Τορόντο έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν, όπως, μεταξύ άλλων, στο mixtape «If You’re Reading This, It’s Too Late» του ράπερ που κυκλοφόρησε το 2015. Ο Drake αναμένεται να προσφέρει στους θαυμαστές του μέσω του βιβλίου του ευκαιρία να εντρυφήσουν στα βάθη του μυαλού του και να εξερευνήσουν τις λεπτομέρειες των σκέψεων και των συναισθημάτων του μέσα από την ποίηση.

Το κοινό μπορεί από το Σάββατο 24 Ιουνίου να αποκτήσει το βιβλίο μέσω του drakerelated.com, του επίσημου ηλεκτρονικού καταστήματος του Drake, καθώς και μέσω άλλων επιλεγμένων καταστημάτων λιανικής πώλησης.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved