Associated Press O Drake πήγε επικό «κουβά» μετά από στοίχημα στον τελικό του Μουντιάλ

Κάποιον τον πόνεσε το στοίχημα πιο πολύ από άλλους. Έχασε 1 εκατομμύριο δολάρια. 

Είναι αλήθεια πως ήταν επικός «κουβάς» το στοίχημα που έβαλε ο Drake στον τελικό του Μουντιάλ. Μπορεί να έπαιξε Αργεντινή όμως το έχασε την τελευταία στιγμή γιατί δεν υπολόγισε κάτι. Ο διάσημος ράπερ έχασε ένα τεράστιο ποσό χτες στον τελικό. Μπορεί να έπαιξε Αργεντινή να κερδίσει ωστόσο δεν είχε υπολογίσει την διαδικασία των πέναλτι. Αν δεν ξέρεις από ποδόσφαιρο καλό είναι να μην βάζεις τόσο χρήμα. Θα κέρδιζε 2.7 εκ. αν κέρδιζε αλλά πήγε κουβά κανονικά. Έχεις σίγουρα το χρήμα να ποντάρεις αλλά μάλλον δεν έχεις τη γνώση να πας ταμείο.

 

 
 

Drake, δεν σε βλέπει ούτε ο Hasbulla

Προσφάτως ο Drake είχε κερδίσει ένα μεγάλο στοίχημα στο Super Bowl που του είχε φέρει κέρδη περίπου 2 εκ. δολάρια. Εδώ όμως την πάτησε άσχημα ο διάσημος ράπερ μιας και μάλλον είναι εκτός του πεδίου του το ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά όμως ο Drake θεωρείται κανονικά «αρρωστάκι» με τον τζόγο, παίζει συχνά σε διάφορα μεγάλα event και πολλές φορές μπορεί να χάσει εκατομμύρια. Προφανώς ο τύπος δεν έχει ανάγκη αλλά από την άλλη δεν το λες και καλό σημάδι.

 

 

Επίσης πολύ πρόσφατα έχασε σχεδόν 2 εκ. σε στοίχημα που έπαιξε σε αγώνα του UFC. Γενικά δεν πάει πολύ συχνά ταμείο ο Drake με τα ποσά να μην πέφτουν ποτέ κάτω από το εκατομμύριο. Μάλλον ο Drake θα πρέπει να έρθει μία βόλτα από κάποιο τοπικό πρακτορείο μπας και μάθει να παίζει στοιχηματάκι ο άνθρωπος, κρίμα τα εκατομμύρια που πάνε στο πηγάδι πάντως.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved