Fast X: Έχουμε το νέο trailer με Jason Momoa και Vin Diesel

Το Fast & Furious 10 μπορεί να σώσει τον κινηματογραφικό σου Μάιο.

Έχουμε ένα νέο, καυτό στην κυριολεξία trailer που μόλις έδωσε στη δημοσιότητα η Universal Pictures και δεν είναι άλλο από το Fast X (Fast & Furious 10), ακριβώς ένα μήνα πριν δώσει όλα τα γκάζια για τις αίθουσες σε όλον τον κόσμο και σίγουρα αποτελεί μακράν το πιο ολοκληρωμένο και εκρηκτικό trailer.

Με ηχόστρωμα το εκπληκτικό και πορωτικό "Gasolina" του Daddy Yankee, η γρήγορη «παρέα» του Dom Toretto (Vin Diesel) ενώνει ξανά τα αυτοκίνητα της για τον πιο θανάσιμο κίνδυνο που συνάντησε μέχρι σήμερα, τον Dante του Jason Momoa, ο οποίος περίμενε στις σκιές για να τους καταστρέψει την κατάλληλη στιγμή από το Fast & Furious 5.

Πώς ο Pedro Pascal έγινε ο απόλυτος καρδιοκατακτητής;

 
 

Είναι στο χέρι των μελών της ομάδας και της "οικογένειας" όπως τους λέει ο Dom να ξελασπώσουν τον κόσμο από τα σχέδια αυτού του επικίνδυνου τύπου που για να φτάσει στην εκδίκηση δε διστάζει να ισοπεδώσει τους πάντες. Ναι, ακόμη και να βάλει βόμβα στο Βατικανό όπως δείχνει το νέο trailer.

Η επίσημη υπόθεση του Fast X έχει ως εξής:

Μετά από πολλές αποστολές και ενάντια σε απίθανα εμπόδια, ο Ντομ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) και η οικογένειά του έχουν ξεγελάσει και ξεπεράσει κάθε αντίπαλο στο διάβα τους. Τώρα, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον πιο φονικό εχθρό: μία τρομαχτική απειλή ξεπροβάλλει από τα σκοτάδια του παρελθόντος, διψάει για εκδίκηση και σκοπεύει να διαλύσει αυτή την οικογένεια και να καταστρέψει μια για πάντα όλους όσους και όλα όσα αγαπάει ο Ντομ.

 

fastx

 

Στους Μαχητές των Δρόμων: Ληστεία στο Ρίο, το 2011, ο Ντομ και η παρέα του εξολόθρευσαν τον μοχθηρό βαρόνο των ναρκωτικών Eρνάν Ρέγιες, αφήνοντας ακέφαλη την αυτοκρατορία του σε μία γέφυρα του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Δεν γνώριζαν όμως ότι ο γιος του Ρέγιες, ο Ντάντε (Τζέισον Μομόα, Aquaman) ήταν αυτόπτης μάρτυρας και έχει περάσει τα τελευταία 12 χρόνια καταστρώνοντας την εκδίκηση που θα αναγκάσει τον Ντομ να πληρώσει το απόλυτο τίμημα.

Στο Fast X θα δείτε μεταξύ άλλων τους Vin Diesel, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Scott Eastwood, Michael Rooker, Charlize Theron και Cardi B.

Το Fast X αναμένεται να βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 18 Μαΐου 2023.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved