Associated Press Μήπως τελικά να ελπίζουμε σε reunion των Oasis;

O Noel Gallagher ρίχνει λάδι στη φωτιά με αυτά που λέει.

Μόλις αυτή την εβδομάδα, ο Liam Gallagher πυροδότησε νέες φήμες σχετικά με μια πιθανή επανένωση των Oasis. Απαντώντας σε έναν θαυμαστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ρώτησε αν υπάρχει ένα «μικρό ποσοστό επανένωσης των Oasis», ο Liam απάντησε: «Συμβαίνει τώρα που μιλάμε». Τώρα, καθώς αυξάνονται οι φήμες, ο Noel Gallagher έχει βαρύνει ακόμη πιο πολύ το θέμα, πυροδοτώντας νέες ελπίδες στους θαυμαστές για την πιθανότητα αναμόρφωσης του πιο διάσημου συγκροτήματος της Britpop. «Απλά περιμένω ένα τηλέφωνο από τον αδερφό μου», είπε ο Noel σε ένα σχόλιο που απευθυνόταν στους επίσημους εκπροσώπους του αδελφού του.

 

 
 

Ozzy Osbourne: Το ειρηνικό τέλος ενός άναρχου rocker

Μιλώντας στη France Inter για μια νέα συνέντευξη, ο Noel Gallagher ρωτήθηκε εάν κατανοεί την απαίτηση για επιστροφή των Oasis, στην οποία απάντησε: «Κανείς δεν ήρθε πραγματικά να πάρει τη θέση μας». Σχολιάζοντας την πρόσφατη αποκάλυψη του Liam, ο Noel είπε: «Υπάρχει κάτι στις εφημερίδες στην Αγγλία σήμερα, κάτι σχετικό». Ο Noel συνέχισε: «Θα έπρεπε να κάνει τους ανθρώπους του να καλούν τους δικούς μου. ξέρουν ποιοι είναι, ξέρουν πού βρισκόμαστε. Σταμάτα να μιλάς στο Διαδίκτυο και ας δούμε τι έχεις να πεις στ' αλήθεια».

 

Ερωτηθείς αν πρόκειται μόνο για ένα τηλεφώνημα, είπε: «Δεν θα τηλεφωνήσει». Όταν ρωτήθηκε γιατί ο Liam δεν θα έκανε την κλήση, ο Noel κατέληξε: «Κανείς δεν ξέρει γιατί δεν έχει ακόμη τηλεφωνήσει». Με πολύ απλά λόγια ο Noel θέλει να γίνει η επανένωση αλλά όμως ο αδερφός του ο Liam δεν ψήνεται τόσο όσο αυτός. Είναι και τσακωμένοι χρόνια τώρα, οπότε η κατάσταση είναι ακόμη πιο περίπλοκη.

Θα πέσουνε μηνύσεις μεταξύ αδερφών Gallagher

Οι Oasis ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το 2009, αφού η κακή σχέση του Noel και του Liam έφτασε στο σημείο βρασμού. Ενώ υπάρχουν πολλές διαφορετικές αφηγήσεις για το τι πραγματικά συνέβη, όλα καταστράφηκαν για τη μπάντα με έναν καβγά μεταξύ των αδερφών, γνωστή πλέον ως «καβγάς στο Παρίσι» στις 28 Αυγούστου 2009, στο φεστιβάλ Rock en Seine στο Παρίσι.

 

 
 

Πριν από αυτό, το συγκρότημα βρισκόταν σε μια παγκόσμια περιοδεία που είχε δει τη σχέση του Noel και του Liam να τείνει προς το χειρότερο. Το πρώτο σημείο ανάφλεξης ήρθε αφότου οι Oasis ακύρωσαν μια παράσταση στο Chelmsford's V Festival στις 23 Αυγούστου λόγω του Liam που προσβλήθηκε από λαρυγγίτιδα, την οποία ο Noel θα χαρακτήριζε αργότερα το 2011 ως "hangover".

Σε απάντηση, ο Liam ζήτησε συγγνώμη. Δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι είχα λαρυγγίτιδα, για την οποία ο Noel ενημερώθηκε πλήρως εκείνο το πρωί, διαγνώστηκε από γιατρό». Ο Noel ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο αλλά τον αδερφό του δεν τον συγχώρησε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved