Ο Χόλαντ δεν υποδύεται τον Spiderman, ΕΙΝΑΙ ο Spiderman!

Δες το βίντεο που επιβεβαιώνει τον παρανοϊκό μας τίτλο.

Ο άνθρωπος αράχνη εκτός από τον τόπο του επέστρεψε και επίσημα στις αίθουσες του σινεμά. Η νέα ταινία της Marvel με τίτλο «Spiderman: Homecoming» (στα ελληνικά «Σπάιντερμαν: Επιστροφή στον Ιστό του») παίζεται από τις 6 Ιουλίου στον ελληνικό κινηματογράφο και ήδη έχει τρελάνει κόσμο.

Ο νέος Σπάιντερμαν – a.k.a. Τομ Χόλαντ – είναι ίσως ότι καλύτερο έχουμε δει για το ρόλο του Πίτερ Πάρκερ, του μικρού φλωράκου που μετά από ένα τσίμπημα αράχνης μετατρέπεται σε εκδικητή και προστάτη της Νέας Υόρκης, σκαρφαλώνοντας σε κτίρια, εκσφενδονίζοντας ιστούς και παίζοντας άπειρο ξύλο με όλους τους διάσημους κακούς των κόμικς. Με λίγα λόγια, βγάλε εισιτήριο να τη δεις. Αξίζει.

 

Όσοι παρακολούθησαν το «Captain America: Civil War» (την ταινία που πρωτοεμφανίστηκε ο νέος Σπάιντι) και τα τρέιλερ, κατάλαβαν ότι ο ρόλος αυτός είναι κομμένος και ραμμένος για τον 21χρονο ηθοποιό. Στα μάτια του αποτυπώνεται ο ενθουσιασμός να αναλάβει τα καθήκοντα του ήρωα, έχει το ύφος του αθώου και άβγαλτου παιδιού που σταδιακά γεμίζει με εμπειρίες και σαφώς και κατέχει το χιούμορ που είναι απαραίτητο πλέον συστατικό για να σπάει ο πάγος σε τέτοιου είδους ταινίες.

Αυτό όμως που ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει είναι ότι ο Χόλαντ μπορεί να παίξει εξίσου καλά  εκτός του Πίτερ Πάρκερ και τον ίδιο τον Σπάιντερμαν. Και όταν μιλάμε για τον ήρωα δεν εννοούμε τα λόγια κάτω από τη μάσκα, αλλά μπορεί όντως να ελίσσεται στον αέρα και να κάνει τα ακροβατικά του.

Βλέπεις ο Βρετανός ηθοποιός δεν είναι κάνας τυχαίος. Είναι κυριολεκτικά… λάστιχο. Θα σου κάνω μία γρήγορη σούμα του βιογραφικού του. Δύο χρόνια μπαλέτου (έπρεπε να υποδυθεί τον Μπίλι Έλιοτ στο θέατρο), μαθήματα χιπ-χοπ, ενόργανη γυμναστική ενώ αποκορύφωμα αποτελεί το χόμπι του. Ποιο είναι αυτό; Το παρκούρ. Με λίγα λόγια με έναν Χόλαντ στο casting οι κασκαντέρ πάνε OAEΔ.

Για να μην σε ζαλίζω δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο και θα καταλάβεις γιατί ο αυτός ο τυπάκος από την Αγγλία δεν παίζει απλώς τον Σπάιντερμαν. Είναι ο ίδιος ο Σπάιντερμαν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved