Ο Spider-Man επιστρέφει στα θρανία

Εσύ όμως μην πάρεις απουσία από το πρώτο επίσημο trailer του «Spider-Man: Homecoming». 

Και εκεί που άπαντες ήμασταν ενθουσιασμένοι με το «Amazing Spider-Man 2», ήρθε η αποχώρηση του Andrew Garfield να αλλάξει τον προγραμματισμό. Η Marvel όμως δεν το ‘βαλε κάτω, χτύπησε φλέβα χρυσού με την επιλογή του νεαρού Tom Holland για το ρόλο του Spidey και μετά από τη μικρή (και ιδιαίτερα ευχάριστη) συμμετοχή του στο «Captain America: Civil War», φέρνει τον αγαπημένο μας άνθρωπο-αράχνη ξανά στις αίθουσες σε σόλο ταινία με το «Spider-Man: Homecoming».

Με βάση το trailer και των όσων είδαμε στο «Civil War», ο νεαρός και μπερδεμένος έφηβος Peter προσπαθεί να βρει τη λεπτή γραμμή που θα του δώσει ισορροπία στην απλή καθημερινότητα και τα μαθήματά του (σχολείο πάει ακόμα), σε συνδυασμό με τη βραδινή του ασχολία πίσω από τον γαλαζοκόκκινη μάσκα του εκδικητή. Ο Tony Stark λειτουργεί σαν μέντορας του στον οποίο θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να αποδείξει ότι είναι άξιος για να είναι μέλος των Avengers.

Όπως συνέβη και στις ταινίες της σειράς «The Amazing Spider-Man», με εξαίρεση τη θεία May (a.k.a. Marisa Tomei όοοολε) συναντάμε νέα πρόσωπα που είναι κοντά στον ήρωα όπως ο Ned Leeds, η Liz Allan και η Michelle. Αν περίμενες να δεις Gwen Stacy, Marry Jane Watson ή Harry Osborn έχασες.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως παρουσιάζει ο κεντρικός κακός της ταινίας, ο Vulture, που σαν όνομα δεν προκαλεί τρόμο όπως οι παλιοί γνωστοί αντίπαλoι του ήρωα, Green Goblin,  Venom ή Doctor Octavious, ωστόσο η παρουσία του Michael Keaton πίσω από τον άνθρωπο-πουλί (κλείσιμο ματιού στο οσκαρικό «Birdman») μας υπόσχεται μια σκληρή μονομαχία..

Με βάση το cast πάντως δεν θα είναι ο μόνος που θα βάλει δύσκολα στον Spidey, καθώς την εμφάνισή του θα κάνει και ο Herman Schultz, πιο γνωστός και ως Shocker, ένας κακός που εμφανιζόταν συχνά στα animated series προκαλώντας τρόμο με τα γάντια που προκαλούν ηλεκτροσόκ.

Ωστόσο, θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή, αφού το νέο «Spider-Man: Homecoming» θα είναι το καλοκαιρίνο blockbuster (βγαίνει στις αίθουσες στις 7 Ιουλίου).



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved