Στην ΕΡΤ διέκοψαν δημοσιογράφο on air κι εκείνη χάρισε το viral της ημέρας

«Έχετε πέντε λεπτά να σας μιλήσω για την Ελευσίνα, την πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης;»

Η ελληνική τηλεόραση μπορεί να μην προσφέρει την ποιότητα που έχουμε ανάγκη αλλά σίγουρα προσφέρει υλικό που εύκολα γίνεται viral. Στις live μεταδόσεις γίνονται τα καλύτερα, καθώς εκεί δεν μπορείς να ελέγξεις το αυθόρμητο. Το viral της ημέρας, εκείνο το στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, το προσέφερε η δημόσια τηλεόραση. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, η δημοσιογράφος Ματίνα Καλτάκη έδειξε φανερά την ενόχλησή της όταν δεν την άφησαν να ολοκληρώσει το ρεπορτάζ της.

Συγκεκριμένα βρισκόταν στο Μουσείο της Ακρόπολης αναφορικά με την παρουσίαση των τριών πολιτιστικών πρωτευουσών της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και η Ελευσίνα. Την στιγμή που παρουσίαζε το ρεπορτάζ της, ο κεντρικός παρουσιαστής Θάνος Σιαφάκας τη διέκοψε λόγω περιορισμένου τηλεοπτικού χρόνου. Η ίδια δεν το άφησε να περάσει έτσι, αντέδρασε έντονα τονίζοντας: «μια στιγμή να πω όλο το ρεπορτάζ». Ο παρουσιαστής της έδωσε ξανά τον λόγο ώστε να ολοκληρώσει το ρεπορτάζ της με τη ρεπόρτερ να συνεχίζει φανερά εκνευρισμένη: «Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο γεγονός, πρέπει να το καταλάβουμε...».

5 εκπομπές που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ξαναδείξει η ΕΡΤ

Μόλις ολοκλήρωσε το ρεπορτάζ της η Ματίνα Καλτάκη, Ο Θάνος Σιαφάκας ανέφερε: «Ευχαριστούμε πολύ. Και κάπου εδώ ο δικός μας δημοσιογραφικός χρόνος έχει τελειώσει».

Να πέσει το βίντεο:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved