pexels 0 87χρονος που γέμισε δώρα ένα άγνωστο 6χρονο κοριτσάκι

Το στόρι ενός σύγχρονου Άγιου Βασίλη που μάζευε δώρα για 14 χρόνια μόνο για τη μικρή γειτόνισσα του.

Ένας πολύ γλυκός άνθρωπος και μία ιστορία που θα συγκινήσει και τους πιο σκληρούς. Ένας ηλικιωμένος κύριος άφηνε κάθε χρόνο ένα δώρο για την μικρή γειτόνισσα του. Ο Ken Watson πέθανε στα 87 του. Ο Owen και η Kate, οι γονείς της μικρής Cadi, έλαβαν μετά το θάνατο του ένα σάκο με δώρα που θα πρέπει να τις τα δίνουν κάθε Χριστούγεννα (ένα κάθε φορά). Ο Ken αγόρασε πριν πεθάνει δώρα για 14 χρόνια μόνο για την μικρή του γειτόνισσα. Η κίνηση του αυτή, και μάλιστα μετά θάνατον, εξέπληξε τόσο τους γονείς όσο και την μικρή κοινότητα όπου ζούνε στο South Wales. Έτσι αρχίζει σιγά σιγά το άνοιγμα των δώρων για την μικρή Cadi, η οποία έχει πολλά δώρα να ανοίξει μέχρι να ενηλικιωθεί. Το πρώτο δώρο που άνοιξε η Cadi ήταν το 2018 και κάθε χρόνο συνεχίζει. Οι οδηγίες του Ken ήταν σαφείς. Θα πρέπει να ανοίγει μόνο ένα δώρο κάθε φορά.

 

 
 

The classic suit: Το κλασικό ανδρικό κοστούμι για κομψές εμφανίσεις αυτά τα Χριστούγεννα

Μέχρι τώρα τα δώρα που έχει λάβει είναι ένα μικρό τρενάκι με το όνομα της, ένα βιβλίο για να ζωγραφίζει με μαρκαδόρους, ένα κατσικάκι που σου μαθαίνει να μιλάς και το βιβλίο του Rumi Ungerer, Christmas at Mellops. Τα δώρα του Ken είναι ταπεινά αλλά όλα έχουν έναν εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Η Cadi σήμερα είναι 6 χρονών και ανυπομονεί να ανοίξει το επόμενο δώρο της. Ο πατέρας της Owen ποστάρει κάθε χρόνο ένα δώρο του Ken έτσι ώστε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο να παίρνει δώρα στα παιδιά του.  

 

 

Ο Owen εξηγεί πως του ήρθε ο σάκος με τα δώρα του Ken: «Ήμουν έτοιμος να βάλω την κόρη μου για ύπνο όταν χτύπησε η πόρτα. Μπροστά από το κατώφλι μας υπήρχε ένα σάκος. Ήταν πραγματικά τρελό. Έμοιαζε για μία στιγμή πως ο Άη Βασίλης είναι αληθινός. Ναι ο Ken ήταν πάντα τέτοια φιγούρα. Έμοιαζε σαν ένας σύγχρονος Άγιος Βασίλης. Εϊναι πολύ κρίμα που έφυγε. Πάντα έλεγε πως θα ζήσει μέχρι τα 100». Ο καλός κύριος Ken πέθανε το 2018 και όλοι οι γείτονες ήταν συντετριμμένοι για καιρό. Η κληρονομιά τους όμως θα μάθει την μικρή Cadi πολλά πράγματα. Μακάρι να υπήρχαν πιο πολλοί άνθρωποι σαν αυτόν στον κόσμο. Πραγματικά συγκινητικό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved