Οι ταινίες που όλοι θα δούμε μέχρι και τα Χριστούγεννα

15 ταινίες που λατρεύουμε να βλέπουμε μέχρι και τις 25 Δεκεμβρίου.

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που χρειάζεται πολύ ζεστασιά αλλά και φυσικά υλικό για το σπίτι και την οθόνη μας. Είναι ο μήνας των Χριστουγέννων αλλά και των γιορτών. Ίσως ο πιο σωστός μήνας για να κάτσεις στο σπίτι με το ταίρι σου και να χαλαρώσεις. Ποιος δεν θα ήθελε να έχει ένα κανονικό πρόγραμμα ταινιών στο ψυγείο του και με κάθε πίτσα και μπίρα να ξέρει τι θα δει το κάθε βράδυ του λίγο πριν από τα Χριστούγεννα;

 

 

Εμείς κάτσαμε και βρήκαμε μερικές από τις πιο αγαπημένες μας ταινίες, ταινίες που έχουν μία γιορτινή απόχρωση (όπως το πάρει ο καθένας) και που μπορείς να τις βάλεις στο καθημερινό σου «ταινιολόγιο».

 

 
 
Αλήθεια, υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να έχεις ένα έτοιμο πρόγραμμα με καλές ταινίες στο σπίτι; Μία λίστα που θα σου λύσει τα χέρια για τη περίοδο πριν από τις γιορτές. Μόλις δεν ξέρεις τι να δεις τότε απλά θα κοιτάς αυτή τη λίστα.

Σε αυτή τη λίστα θα βρεις από κλασικές ταινίες μέχρι πιο πρόσφατες. Σίγουρα όμως θα σου χρειαστούν στα μεγάλα βράδια του Δεκεμβρίου.

Σκέψου να έχεις ένα ημερολόγιο από ταινίες στη διάθεση σου και να ξέρεις ακριβώς τι θα δεις στο σπίτι μόλις νυχτώσει. Δεν είναι κι άσχημα έτσι; Ένα μικρό πρόγραμμα σινεμά στο σπίτι σου πάντα είναι απόλυτα βοηθητικό. Μπορεί να κερδίσεις χρόνο από το να κάθεσαι να ψάχνεις τόση ώρα για την κατάλληλη ταινία.

Στο παρακάτω άλμπουμ μπορείς να δεις τι πρέπει να παρακολουθήσεις από 15/12 μέχρι τις 31/12:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved