Instagram Υπάρχει εστιατόριο που πληρώνεις για να σε βρίζουν και γίνεται χαμούλης

«Πάρε το φαγητό σου και άντε και...».Σε αυτό το εστιατόριο το burger δεν συνοδεύεται από πατάτες αλλά από μπινελίκια.

Βαρέθηκες εκείνα τα εστιατόρια που σου φέρονται ευγενικά σε σημείο που αισθάνεσαι αμηχανία; Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία και ψάχνεις το κάτι διαφορετικό, τότε θα το βρεις στο Karen’s Diner. Το εστιατόριο που άνοιξε τις πόρτες του τον Οκτώβριο του 2021 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και πλέον έχει επεκταθεί στο Σέφιλντ, το Μάντσεστερ και το Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας και στη Νέα Υόρκη.

Ο λόγος της επιτυχίας δεν βρίσκεται μόνο στο καλό φαγητό. Βρίσκεται στο προσωπικό του. Το οποίο είναι το πιο αγενές που θα συναντήσεις εκεί έξω. Χωρίς υπερβολές είναι το πιο αγενές προσωπικό του πλανήτη. Το ιδιαίτερο κόνσεπτ έχει οδηγήσει στην εξάπλωση της φήμης του, με τον κόσμο να συρρέει ώστε να φάει ένα burger, το οποίο συνοδεύονται όχι από πατάτες αλλά από μπινελίκια.

 

 

«Διάβασε τον κατάλογο και πες μας γρήγορα τι θες, γιατί έχουμε και δουλειές». «Νομίζεις ότι θα γίνεις influencer επειδή βγάζεις φωτογραφία αυτό το μπέργκερ;». «Πάρε το φαγητό σου και άντε γαμ...», είναι ορισμένες από τις ατάκες που ακούγονται, με τον κόσμο να αισθάνεται αρχικά άβολα αλλά μετά να το συνηθίσει. Σε βαθμό που το απολαμβάνει.

Πώς θα παραπονεθείς στο εστιατόριο χωρίς να γίνεις κάφρος

Οι σερβιτόροι πετάνε τους καταλόγους στο πάτωμα, ξεφτιλίζουν τους πελάτες και αν κάνεις το λάθος να διαμαρτυθείς και να ζητήσεις τον διευθυντή του καταστήματος, τότε τα πράγματα χειροτερεύουν. «Το φαγητό είναι καλό αλλά το service είναι ανύπαρκτο», αναγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα του εστιατορίου και ίσως να λείπει ένα τέτοιο κατάστημα στην Ελλάδα.

Εκεί που η λέξη «μ@@@@ς» θα ήταν ψωμοτύρι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved