Όποιος βλέπει Squid Game στη Βόρεια Κορέα τιμωρείται με θάνατο

Ένας επιχείρησε να αψηφίσει τον Kim Jong-un και δυστυχώς δολοφονήθηκε δια τυφεκισμού. Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζουν ξένα μέσα.

Το Squid Game αναμφίβολα δημιούργησε μια πρωτότυπη κατάσταση στον κόσμο από την ημέρα που κυκλοφόρησε, με αρκετούς να εξυμνούν το «ιδιαίτερο» concept της, την ώρα όμως που αρκετός νέος κόσμος έφτασε σε σημείο να μιμείται τις σκηνές βίας στέλνοντας δυστυχώς άσχημες εικόνες για το μέλλον.

Σύντομα πάντως περιμένουμε το δεύτερο κύκλο για να μάθουμε τι θα γίνει τελικά με τη ζωή του Σέονγκ Τζι-Χουν αφού κέρδισε το χρηματικό έπαθλο.

 

 

Στη Βόρειο Κορέα πάντως δεν θα δουν 2η σεζόν

Για την ακρίβεια μπορεί να μην δουν καν την πρώτη, αν αληθεύουν τα όσα κυκλοφόρησαν σήμερα από το India.com που αναφέρουν ότι στη Βόρειο Κορέα ένας άντρας δολοφονήθηκε καθώς επιχείρησε να εισάγει στη χώρα και να πουλήσει αντίγραφα της σειράς.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα ο άτυχος άντρας εκτελέστηκε δια τυφεκισμού, ενώ 7 μαθητές λυκείου που αγόρασαν τη σειρά από αυτόν πλήρωσαν εξίσου το μάρμαρο με φυλάκιση, γλιτώνοντας ωστόσο τη θανατική ποινή.

 

 

Ο Kim Jong-un ο οποίος χαμογελούσε μέσα του με τη φρενίτιδα που επικρατούσε για τη σειρά, τη χρησιμοποίησε ως ένα τρόπο για να υποστηρίξει παραπάνω την προπαγάνδα του απέναντι στη Νότιο Κορέα, κάνοντας λόγο για «λυπηρή πραγματικότητα της τερατώδους καθημερινότητας της Ν. Κορέας».

Το αν ισχύουν οι παραπάνω πληροφορίες είναι κάτι που δεν θα το μάθουμε ποτέ, καθώς όλα όσα γίνονται στη Βόρειο Κορέα δεν θα τα μάθουμε ποτέ όπως τα θέλουμε εμείς, αλλά όπως τα θέλει ο ίδιος ο Kim Jong-un.

 

Kim Jong-un vs Squid Game


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved