O Tom Holland βλέπει το τρέιλερ του «Spider-Man: No Way Home» και ενθουσιάζεται

Στο ίδιο επίπεδο ευθυμίας και οι συμπρωταγωνιστές του, Zendaya και Jacob Batalon.

Έχουμε καταντήσει κουραστικοί αλλά δεν είναι υπερβολή ότι το «Spider-Man: No Way Home» είναι ουσιαστικά μαζί με το «The Matrix: Ressurections» οι πλέον αναμενόμενες ταινίες για να κλείσει υπέροχα το κινηματογραφικό 2021.

Με βάση τα όσα είδαμε στα δύο πρώτα τρέιλερ και τις θεωρίες γύρω από την ταινία, μάλλον πρόκειται για το φιλμ της χρονιάς.

 

 

Την ταινία περιμένει πώς και πώς (και) ο Tom Holland

Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα αν η συγκεκριμένη ταινία αποτελεί το φινάλε του Tom Holland στο ρόλο που έγινω γνωστός στον κόσμο, η ουσία είναι όμως ότι θα είναι η πιο επική και κυρίως αναμενόμενη. Ο πρωταγωνιστής και Peter Parker του «No Way Home» -εκτός και αν εμφανιστούν οι Andrew Garfield και Tobey Maguire- δείχνει να περιμένει με ανυπομονησία το νέο φιλμ της Marvel, όπως άλλωστε και οι συμπρωταγωνιστές του Zendaya (MJ) και Jacob Batalon (Ned).

Μάλιστα σε βίντεο που ανέβασαν τους δείχνει να παρακολουθούν παρέα το νέο τρέιλερ της ταινίας και να μην κρύβουν τον ενθουσιασμό τους. Ελπίδα όλων αυτή «τρέλα» να συνεχιστεί και στις 30 Δεκεμβρίου, ημέρα που θα έρθει η ταινία στους ελληνικούς κινηματογράφους.

 

SPIDER-MAN NO WAY HOME "Full Cast Reaction"


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved