Μπορεί να μην αποκαλύφθηκαν τα πάντα στο νέο τρέιλερ, σίγουρα όμως είδαμε αρκετά.

Εδώ και μερικές ώρες, το δεύτερο trailer του Spider-Man: No Way Home έφτασε και οι φανς της Marvel έσπευσαν να το παρακολουθήσουν. Θυμίζουμε άλλωστε ότι το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε κυριολεκτικά έσπασε κάθε ρεκόρ καθώς το είδε άπειρος κόσμος στο ίντερνετ. Αν το πρώτο βίντεο ήταν αρκετό, τότε από το δεύτερο περιμέναμε πολλά παραπάνω. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη, χωρίς ωστόσο να σημαίνει ότι δεν περιείχε στιγμές για να μας τρελάνει για τον ερχομό της ταινίας στις 30 Δεκεμβρίου.

 

 

Τι περιμένουμε στο Spider-Man: No Way Home;

Τα δεδομένα είναι απλά. Ο Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) στην προσπάθειά του να βοηθήσει τον Spider-Man να αποκαταστήσει την αθωότητά του, σβήνοντας τη μνήμη από όλο τον κόσμο που πλέον γνωρίζει ότι είναι ο Peter Parker, καταφέρνει να μπλέξει όλα τα παράλληλα σύμπαντα που υπάρχουν. Με λίγα λόγια, στον κόσμο του MCU έρχονται villains από άλλες διαστάσεις μέσω του Multiverse και πλέον ο Spider-Man του Tom Holland πρέπει να αντιμετωπίσει κακούς άλλων πραγματικοτήτων. Ποιοι είναι αυτοί; Δείτε τους στο παρακάτω άλμπουμ με βάση τα όσα είδαμε στο trailer:

 

 

Όσο απλά και αν δείχνουν όλα, δυστυχώς δεν είδαμε ακόμα κάποιον εκ των προηγούμενων Spider-Man (Tobey Maguire – Andrew Garfield) ή τον Daredevil του Charlie Cox, αλλά μπορέσαμε να βγάλουμε αρκετά συμπεράσματα παρατηρώντας προσεκτικά το βίντεο.

 

Πόσοι Goblin υπάρχουν και ο «καλός» Doctor Octopus

Αναμφίβολα η επιστροφή των δύο συγκεκριμένων κακών μόνο φρενίτιδα έφερε στους φανς καθώς ήταν οι πρώτοι (και καλύτεροι) που έχουμε δει μέχρι στιγμής από ταινίες Spider-Man. Τόσο ο Green Goblin του Willem Dafoe όσο και ο Doctor Octopus του Alfred Molina δίνουν παραπάνω αξία στη δύσκολη αποστολή του Tom Holland, κάτι ωστόσο που ενδέχεται να μην είναι έτσι όπως δείχνει. Και ο λόγος είναι ότι με μια πιο προσεκτική ματιά, εμφανίζεται και ένας Goblin μέσα στο trailer ο οποίος όμως δεν φοράει μάσκα και εξωτερικά δεν θυμίζει καθόλου τον Norman Osbourne αλλά περισσότερο τον Harry του James Franco. Θυμίζουμε άλλωστε πως στο τρίτο και τελευταίο έργο του Sam Raimi, ο Harry είχε πάρει τη θέση του πατέρα του ως Green Goblin, ακόμα και αν στο τέλος συμμάχησε με τον κολλητό του για να επικρατήσουν απέναντι στον Venom και τον Sandman.

 

 

Όσο αναρωτιόμαστε για το πόσοι Goblins υπάρχουν στην ταινία όπου δεν αποκλείεται τελικά να εμφανιστεί  ο Dane DeHaan  (o Harry στις ταινίες του Garfield) ένα άλλο στιγμιότυπο μας παραξένεψε και μάλλον κάπως έτσι θα συμβεί. Ο Doctor Octavius απεικονίζεται να «ξενερώνει» που ο Peter Parker δεν είναι ο Tobey Maguire και στη συνέχεια συνομιλεί με τον Spider-Man αρκετά, ενώ στο τέλος εμφανίζεται να παλεύει με τον «κίτρινο» Electro (όπως είναι και στα κόμικς) του Jamie Foxx. Θα είναι άραγε στο πλευρό του Spider-Man; Θα το μάθουμε σύντομα.

 

Η MJ ως νέα Gwen Stacy και τα «καυτά» ερωτήματα

Και ποιος δεν ένιωσε ένα déjà vu βλέποντας την MJ να πέφτει από την κορυφή του κτιρίου και τον Spider-Man να ορμάει να τη σώσει. Ο λόγος προφανώς δεν είναι άλλος από τη σκηνή του θανάτου της Gwen Stacy στο Amazing Spider-Man 2, όταν και ο Goblin την έριξε από τεράστιο ύψος και ο Spider-Man του Garfield δεν πρόλαβε να τη σώσει. Θα έχει το τέλος της Gwen ή τελικά αυτή τη φορά θα τη σώσει ο αγαπημένος μας σούπερ ήρωας;

 

 

Ήδη οι θεωρίες συνομωσίας κάνουν λόγο ότι αυτό το Spider-Girl θα σωθεί, αλλά όχι από τον Spider-Man του Tom Holland αλλά από εκείνον του Garfield. Και από πού προκύπτει αυτό; Προφανώς από το γεγονός που όλοι περιμένουμε να δούμε στην ταινία. Το αν θα βρίσκονται μαζί τόσο ο Andrew Garfield, όσο και ο Tobey Maguire.

Δυστυχώς δεν έχουμε κάποιο στοιχείο ακόμα, ωστόσο με όλους τους villains στην κυριολεξία από όλες τις ταινίες που έχουμε δει να «σκάνε» μύτη, δεν είναι δα και περίεργο να αναμένουμε και την εμφάνιση των άλλων δύο Ανθρώπων-Αράχνη στο No Way Home. Αν ισχύει όντως η θεωρία ότι υπάρχουν παραπάνω από ένας Green Goblin και με δεδομένο ότι ο Venom του Tom Hardy θα εμφανιστεί κάποια στιγμή, τότε η απαρτία είναι λίγο πολύ δεδομένη. Οι Spider-Man θα λείπουν;

 

 

Το δεύτερο trailer του Spider-Man: No Way Home  θα λέγαμε πως περισσότερο μας μπέρδεψε παρά μας έφτιαξε τη διάθεση με νέες αποκαλύψεις και το μόνο βέβαιο είναι ότι στις 30 Δεκεμβρίου θα δούμε σπουδαία πράγματα. Εκεί όπου μαζί με όλα τα άλλα θα φανεί αν ο Daredevil θα κάνει το ντεμπούτο του στο MCU ή θα εμφανιστούν οι Maguire και Garfield. Υπάρχει και η θεωρία ότι θα εμφανιστεί ο Miles Morales (ο νέος Spider-Man) ωστόσο ας μην ανοίξουμε άλλο το θέμα μέχρι την προβολή της ταινίας.

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved