Τώρα θα μας κλείνουν και το στόμα για να μην τρώμε

Συσκευή που έχει προκαλέσει αντιδράσεις κλείνει το ανθρώπινο στόμα.

Αν λοιπόν θέλεις τόσο πολύ να χάσεις βάρος τι να πούμε, τότε πάρε αυτή την τρομερή συσκευή. Κι όταν λέμε τρομερή δεν το λέμε για καλό φυσικά. Αυτή η συσκευή εμποδίζει το στόμα από το να ανοίγει. Που θα φτάσουμε αναρωτιόμαστε. Αν εμείς οι ίδιοι δεν μπορούμε να κοντρολάρουμε τον εαυτό μας.

 

 

Αυτή λοιπόν η συσκευή κάνει και καλά θαύματα στο αδυνάτισμα. Η συσκευή, που αναπτύχθηκε από το Πανεπιστήμιο του Otago στη Νέα Ζηλανδία και επιστήμονες από το Leeds στο Ηνωμένο Βασίλειο για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, μπορεί να τοποθετηθεί από οδοντίατρους και χρησιμοποιεί μαγνητικά εξαρτήματα που επί της ουσίας "ασφαλίζουν" το στόμα.

 

 
 

Οπότε μάλλον πως αντί να πηγαίνουμε μπροστά πάμε πάλι πίσω στα βασανιστήρια του Μεσαίωνα με αυτό τον τρόπο. Τι να πει κανείς. Αν εσάς δεν σας θυμίζει αυτό Μεσαίωνα και Ιερά Εξέταση τότε τι να πω…εμένα πάντως ακριβώς αυτό μου φέρνει στο μυαλό.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη συσκευή έχει επικριθεί στο διαδίκτυο, με πολλούς χρήστες να κάνουν λόγο για μεσαιωνική συσκευή βασανιστηρίων.

 

 
 

Φυσικά αυτό είναι λογικό να συμβαίνει όταν βλέπουμε τέτοια πράγματα να κυκλοφορούν και μάλιστα από πανεπιστήμια.

Δες εδώ για να μάθεις πόσο βάσανο είναι να το φοράς αυτό το πράγμα:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved