Προβληματιστήκαμε με το body-shaming στον Jason Momoa

Φαίνεται πως η εκτίμηση χάνεται, όταν χάνονται και οι κοιλιακοί.

Σε έναν κόσμο που το Instagram γεμίζει σχόλια από θαυμαστές -και μη- στις σελίδες της εκάστοτε γυναίκας, ένα από τα πιο συνηθισμένα φαινόμενα μεταξύ άλλων είναι και το περίφημο body shaming. Όπου άντρες και γυναίκες μπαίνουν στα προφίλ των μοντέλων ή άλλων διάσημων γυναικών και προσπαθούν να εντοπίσουν την ρυτίδα ή την κυτταρίτιδα που χρειάζονται για ένα πικρόχολο σχόλιο. Αλλά αυτή η συμπεριφορά δεν έχει ως θύματα μόνο τις γυναίκες.

 

Αυτή τη φορά στο επίκεντρο των σχολίων δεν βρέθηκε γυναίκα αλλά άντρας, όπου μάλιστα τυγχάνει να είναι ένας από τους αγαπημένους των γυναικών. Ο Khal Drogo της καρδιάς όλων μας. Ο άντρας για τον οποίο κάποτε έλιωναν όλες. Ο Jason Momoa.

Αφορμή ήταν αυτή εδώ η φωτογραφία, που τον παρουσίαζε χωρίς κοιλιακούς και δημιούργησε ξαφνικά ένα body-shaming πέρα από κάθε όριο. Και μάλιστα από γυναίκες. To γεγονός ότι ο Momoa εμφανίστηκε ξαφνικά με ένα διαφορετικό σώμα από εκείνο που τον είχαν συνηθίσει οι φανς, αρκούσε για να εξαφανιστεί η οποιαδήποτε αδυναμία που του είχαν και να προκαλέσει ένα σωρό κακά σχόλια. Και παρότι αρκετοί τον υπερασπίστηκαν, τα πικρόχολα σχόλια δεν έλειψαν. Δες και τις φωτογραφίες παρακάτω.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved