Θα λάμβανες μέρος σε μαραθώνιο με στάσεις για κρασί και τυρί;

Γαλλική λεπτότητα ακόμα και στο τρέξιμο. Όλοι γνωρίζουμε κάποιον που έχει ήδη φορέσει τα αθλητικά του παπούτσια. 

Αν θες πραγματικά να πάρεις μέρος, πρέπει να ταξιδέψεις μέχρι το Μπορντό της Γαλλίας. Ο λόγος που ο ιδιαίτερος αυτός μαραθώνιος πραγματοποιείται εκεί, είναι φυσικά το κρασί. Το Μπορντό φημίζεται για τον οίνο του, όχι μόνο εντός των συνόρων αλλά παγκόσμια, αφού θεωρείται από τους καλύτερους στον κόσμο. Ήταν επόμενο, λοιπόν, ο μαραθώνιος du Médoc, μια διασκεδαστική πρωτοβουλία που έχει να κάνει με «κρασί, αθλητισμό, χαρά και υγεία», να γίνει εκεί. Έτσι, τουλάχιστον, υποστηρίζουν οι διοργανωτές.

 

 

Για να τρέξεις και εσύ στους δρόμους του νοτιοδυτικού Μπορντό, απαιτείται να φορέσεις αποκριάτικη στολή. Δεν έχει σημασία αν θες να ντυθείς ελέφαντας ή ποντίκι. Αν το κάνεις αυτό, τότε θα έχεις την ευκαιρία να πιείς 20 διαφορετικά κρασιά και να φας στρείδια, τυρί, μπριζόλα και παγωτό. Νερό; Τι να το κάνεις το νερό; Σε 6 ώρες μια 30 λεπτά, καλείσαι να τερματίσεις και τότε, όταν βγάλεις τη στολή σου, πιείς λίγο ακόμα κρασί και φας λίγο παγωτό, ίσως βρέξεις τα χείλη σου με λίγο νερό.

 

 

Λοιπόν, τι λες;

 

 

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved