Οι «Αρβύλες» τρόλαραν τα τρολ!

Και φέτος τις Δευτέρες θα έχεις ένα λόγο να βλέπεις τηλεόραση.

Οι 4 στους 10 Έλληνες που είχαν ανοικτή την τηλεόραση του το βράδυ της Δευτέρας έβλεπαν το «Ράδιο Αρβύλα». Μεγάλο το νούμερο για να κάνεις ότι δεν σε νοιάζει. Άρα τα troll του ΣΥΡΙΖΑ έχουν πολλή δουλειά. Ελπίζω και λίγο χρόνο. Αν και εδώ που τα λέμε είναι οι μόνοι σε αυτή την κυβέρνηση που τιμάνε το ψωμί τους. Δουλεύουν σκληρά και νυχθημερόν τα παιδιά.

Το κομμάτι για το τετ-α-τετ Ομπάμα-Τσίπρα τα έχει σπάσει. Και το κακό για τους ΣΥΡΙΖαίους είναι πως μέσω του διαδικτύου το έχουν δει και οι τυφλοί. Άρα ακόμη περισσότερη δουλειά για τα παιδιά. Βλέποντας τον Σερβετά σε ρόλο Τσίπρα και τον Κανάκη σε ρόλο Ομπάμα, γελάς μέχρι δακρύων, είναι καλό για τη σάτιρα αλλά κακό για τη χώρα. Και για τα troll που όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι αυτό που είδαμε όλοι οι Έλληνες, δηλαδή τον ακαταλληλότερο να ντροπιάζει μια ολόκληρη χώρα, ήταν θέμα διαφορετικής αισθητικής και κουλτούρας.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» το βράδυ της Δευτέρας έκαναν τέτοια ζημιά σε όλο αυτό το σύστημα όση δεν μπορεί να πετύχει κανένα δελτίο ειδήσεων, κανένα site και καμιά εφημερίδα. Και γιατί ο Έλληνας ακούει καλύτερα όσα λέγονται μεταξύ σοβαρού και αστείου αλλά και διότι χτύπησε το κακό στη ρίζα του. Trollαρε τα troll!

Δεν ξέρω πώς ένιωσαν οι 4 στους 10 μόλις έκλεισαν την τηλεόραση τους ή άλλαξαν το κανάλι. Συνέχισαν να γελούν σκεπτόμενοι ότι ο Σερβετάς με το φραπέ και το μπουρνούζι ήταν ο Τσίπρας στο βαθμό που υπερβάλλει η σάτιρα ή έκλαιγαν με το χάλι μας; Μην σου πω ότι έκλαιγαν και για τις τελευταίες δύο εκλογές ψήφισαν την ελπίδα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Κανάκης και η παρέα του ξεκίνησαν με χίλια και ο κόσμος πέρα από την ανάγκη του να γελάσει, τους έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης γιατί δεν έκαναν το γιουβέτσι κοκορέτσι πριν και μετά ΣΥΡΙΖΑ. Συνέπεια λέγεται και σεβασμός στον κόσμο.

Όσο για τα troll, όταν από τη μία έχουν έναν αριστερό (Κανάκης) που τους κάνει ρόμπα σε ζωντανή μετάδοση και μια αριστερή (Ζωή) που τους λέει προδότες, θα βλέπουν τη Βελκουλέσκου κράμα Μόνικα Μπελούτσι και Μητέρας Τερέζας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved