Ο Φάνης Μουρατίδης είναι τόσο cool όσο φαίνεται

Και ακόμη περισσότερο όταν συνδυάζει τον Ιάσονα της «Μήδειας» με το screen acting στον Ant1Media Lab και τις συζητήσεις γύρω από την επιτυχία του Maestro και τις ανθρώπινες σχέσεις.

Το ραντεβού μας με τον Φάνη Μουρατίδη ήταν για ένα πρωινό Τετάρτης. Η αλήθεια είναι πως από τη στιγμή που ξεκινήσαμε να συζητάμε δεν κατάλαβα πόσο γρήγορα πέρασε η ώρα. Επικοινωνιακός, ευγενικός και με χιούμορ η συζήτηση μαζί του ήταν απολαυστική. Είναι εκείνος ο τύπος ανθρώπου που κάθε παρέα θέλει να έχει, αφού θα προβληματιστείς μαζί του, όπως συμβαίνει κάθε φορά που συναντάς ανθρώπους που έχουν «βάθος», αλλά σίγουρα θα γελάσεις και πολύ. Για να το θέσω απλά και χωρίς πολλές φιοριτούρες, είναι cool.

Τον συνάντησα σε μία από τις αίθουσες του ANT1 MediaLab και ξεκινήσαμε να μιλάμε για όλα αυτά που κάνει το τελευταίο διάστημα και όχι μόνο. Τα πήραμε από την αρχή: Για τη διδασκαλία που έχει μπει στη ζωή του και για τον ρόλο του ως «Ιάσονας» στην παράσταση Μήδεια του Ευριπίδη, που θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα ξεκινώντας από τις 8 Ιουλίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας. Με αυτή την αφορμή, μιλήσαμε και για το αρχαίο θέατρο και το πώς αισθάνεται ο ίδιος κάθε φορά που φεύγει από μία παράσταση. Εν συνεχεία, πήγαμε στον ρόλο του ως «Φάνης» στο Maestro, αλλά και για το πώς διαμορφώνεται σήμερα η κοινωνία μας και το πώς αυτό συνδέεται με τη μεγάλη επιτυχία της σειράς. Θίξαμε το κεφάλαιο γονιός και ολοκληρώσαμε τη συζήτησή μας με τη μεγάλη σημασία που έχει η επικοινωνία για τις ανθρώπινες σχέσεις. 

Κουβεντιάζοντας μαζί του, μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η προσιτότητά του. Ανήκει σε εκείνη την ωραία κατηγορία ανθρώπων που δεν ενδιαφέρεται μόνο να γίνει η δουλειά, αλλά να γίνει με τους καλύτερους δυνατούς όρους. Ο Φάνης Μουρατίδης δεν αναλώνεται σε φανφαρονισμούς, αλλά επιδικώκει την πραγματική επικοινωνία. Όπως αναφέρει και ο ίδιος στο τέλος του βίντεο: «Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από τις σχέσεις και η επικοινωνία- μιας που το βάλαμε έτσι-  ισχυροποιεί τις σχέσεις. Άρα για εμένα αυτό το κομμάτι είναι πολύ δυναμικό. Πέρασαμε καλά κάπου, γιατί χωρίς να το καταλάβουμε, επικοινωνήσαμε».

 

fanis mouratidis interview


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved