Από εδώ η φίλη μας η Ζοζεφίνα

Ζοζεφίνα, από εδώ οι τίμιοι αναγνώστες του Ratpack. 

Αντιπαρερχόμαστε το ότι έχει γεννηθεί ένα χρόνο πριν τον μεγάλο ημιτελικό Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο Τελ Αβίβ και εστιάζουμε στο γεγονός ότι η καλή μας φίλη η Ζοζεφίνα (οι λιγότερο οικείοι την αποκαλούν Josephine Skriver), μας έκανε το κλικ από την πρώτη κιόλας γνωριμία. 

Την είχαμε σταμπάρει πολύ πριν ξεκινήσει την καριέρα της ως Άγγελος της Victoria Secret το 2011. Την πιστέψαμε όσο δεν πάει και της το είχαμε πει και κατ' ιδίαν πως το μέλλον της είναι λαμπρό -αλλά όλα κι όλα- αρκεί να το πιστέψει και η ίδια. 

Μας άκουσε, μας εμπιστεύτηκε, πόνταρε στον εαυτό της και ξέρετε ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Η τύπισσα έχει περπατήσει τα τελευταία χρόνια σε περισσότερες από 300 πασαρέλες και έχει προμοτάρει ορισμένα από τα μεγαλύτερα brand μόδας που παίζουν στην παγκόσμια πιάτσα.

Τώρα για κάτι εξωφυλλάκια σε κάτι φυλλάδες των 200 αντιτύπων τύπου Vanity Fair, Elle, Vogue, Harper's Bazaar, Marie Claire, δεν αξίζει καν να αναφερθούμε. 

Μπράβο και πάλι μπράβο σου ρε συ Ζοζεφίνα, πολύ χαιρόμαστε με την πάρτη σου!

ΥΓ: Για τους κακόβουλους που αμφισβητούν τα κονέ μας, ας ρίξουν μια ματιά στην τελευταία φωτογραφία του άλμπουμ. Ναι, ο Χρήστος ο Μπαρούνης αλώνιζε στη Σαντορίνη το καλοκαίρι και συγγνώμη αν σας πονάει.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved