Οι φοιτητές του ΤΕΦΑΑ έχουν τη Στέλλα κορώνα στο κεφάλι τους

Γιατί έτσι πρέπει.

Αν και το πρώτο πράγμα που συναντάς με το που μπαίνεις στο λογαριασμό της στο Facebook είναι ένα βίντεο κλιπ του Τζάστιν του Μπίμπερ, θα κάνουμε τα στραβά μάτια και θα προχωρήσουμε κανονικά στην φωτοπαρουσίαση της Στέλλας Σαμνιώτη. Αν και οπαδοί των One Direction, εδώ δεν χωρούν οπαδικά.

Η όμορφη Ηρακλειώτισσα, επιβεβαιώνει πως το νησί δεν τσιγκουνεύεται καθόλου στην παραγωγή όμορφων παρουσιών. Στα 20 της χρόνια, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω της βλέμματα και followers (18.600 στο Instagram και μπράβο της), ενώ από ότι μας ενημέρωσε ο σκάουτερ που στείλαμε ως Ratpack για να αναλύσει τη διαδικτυακή της παρουσία, βασικό της ατού δεν είναι άλλο από το κορμί της το φιδίσιο


Λογικό, αν σκεφτείς πως η κρητικοπούλα βρίσκεται αυτόν τον καιρό στην Αθήνα προκειμένου να σπουδάσει στη Γυμναστική Ακαδημία. Καλά πτυχία της ευχόμαστε και όταν γίνει μεγάλη και τρανή να μην ξεχάσει πως όταν ήταν στα μικράτα της, τα παλικαρόπουλα της DPG Digital Media έφτιαξαν ένα ολάκερο φωτοάλμπουμ για την περιπτωσάρα της.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved