Για αυτές τις 6 φοιτήτριες θα καίγαμε όλες τις εξεταστικές της χρονιάς

Κι όχι μόνο του Ιανουαρίου.

Φίλε φοιτητή το ξέρω πως αυτές οι μέρες είναι δύσκολες. Χρωστάς ένα κάρο μαθήματα μέσα από την χρονιά (κι από τις προηγούμενες…) και προσπαθείς να συγκεντρώσεις το κεφάλι σου Σεπτέμβρη μήνα μπας και τα περάσεις τα καταραμένα σε αυτή την εξεταστική.

Και τσουπ, να τος πετιέται ο πειρασμός και δε σε αφήνει να ησυχάσεις. Γιατί αν πρέπει να δώσεις μάθημα και μπροστά σου βρίσκεται η Μαρίαννα η Μπαφίτη, φοιτήτρια Ψυχολογίας, δε νομίζουμε πως θα τα καταφέρεις και πολύ καλά.

Εμείς τα έχουμε πει ξανά αλλά ποιος μας άκουγε… Τουλάχιστον 14 μέτρα μακριά από τέτοια πλάσματα όταν πας να δώσεις μάθημα.

Για να μη μιλήσω για την πιο ωραία νεαρή άφιξη των τελευταίων χρόνων στον χώρο των σέξι φωτογραφίσεων. Διότι, φίλε αιώνιε φοιτητή, η Σοφία η Χαρμαντά εκτός από φοιτήτρια της ΑΣΟΕ είναι και κάτι άλλο. Το ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ μάλλον για να το πω καλύτερα. Μια γυναίκα που ήρθε στη Γη για να μας στείλει όλους στην Κόλαση με τις σκέψεις που κάνουμε. Δε φταίμε εμείς, εκείνη το ξεκίνησε!

 

A post shared by SOFIA HARMANDA (@sofiaharmanda) on

Και να ήταν μόνο αυτές… Είναι κι άλλες πολλές που σου έχουμε παρουσιάσει από καιρό εις καιρό. Όπως η Ζέτα η Λεβογιάννη από το Καποδιστριακό,

η Κατερίνα Αγάλια και η Μαρία η Σταμάτη από το Αριστοτέλειο

και η Ραφαέλα Καραλιού από τη Φιλοσοφική Ιωαννίνων.

raf ekso

Είναι 6 φοιτήτριες-σκέτος πειρασμός που ο Μπάμπης για πάρτη τους δε θα έκαιγε την Εξεταστική του Σεπτεμβρίου μόνο. Όλες τις Εξεταστικές του κόσμου θα έκαιγε!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved