Τρία ζήτω για την πρώτη γυμνή φωτογράφηση της Kylie Jenner

Το περιοδικό V Magazine παρουσίασε την πιτσιρίκα Kardashian με τον καλύτερο τρόπο.

Η αλήθεια είναι πως την Kylie Jenner, δεν την είχαμε πάρει με καλό μάτι. Ήταν η μικρότερη της  οικογένειας που ξεκίνησε να ποστάρει φωτογραφίες δεξιά και αριστερά και το μόνο που βλέπαμε ήταν άλλη μία Kardashian που προσπαθούσε να μιμηθεί τις μεγάλες αδερφές της. Το γεγονός δε ότι προσπαθούσε να αντιγράψει την μεγάλη της αδερφή Kendall,  που είναι από τα ωραιότερα κορμιά εκεί έξω, μας έκανε να ξενερώνουμε ακόμα περισσότερο.

Όμως όλοι κάνουμε λάθη. Σωστά; Γιατί πέρα από τις αμέτρητες αναρτήσεις στο Instagram και τις «περίεργες» φωτογραφίες της στο Snapchat, η Kylie έχει ξεκινήσει και κάποιες πιο επαγγελματικές φωτογραφήσεις στον χώρο των περιοδικών. Φωτογραφήσεις που μπορούν να σε πείσουν ότι, αν ξέρεις πώς να προβάλλεις το μοντέλο, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρη επιτυχία. Και κάτι τέτοιο αποφάσισε να κάνει και το V Magazine.

Γιατί δεν είναι μόνο η φωτογράφιση αυτή καθ’ αυτή ενδιαφέρουσα. Σίγουρα, το γεγονός ότι μία διάσημη αποφασίζει να τα πετάξει, σε ιντριγκάρει περισσότερο – αυτή είναι άλλωστε και η φύση του συγκεκριμένου περιοδικού. Η ίδια το παραδέχεται. «Και για μένα είναι μεγάλο βήμα μιας και, παρότι ανεβάζω σέξι φωτογραφίες, δεν ποστάρω ποτέ τελείως γυμνές». Αυτός λοιπόν είναι ένας καινούργιος δρόμος. Τόσο για εμάς όσο και για την ίδια την Kylie. Ένας δρόμος που οδήγησε τελικά σε μία πιο classy φωτογράφηση, που δίνει αξία στην πραγματική φύση του γυμνού.

Παρακάτω θα δεις αυτό ακριβώς. Στιγμιότυπα από μία ξεχωριστή φωτογράφηση σαν αυτές που θέλουμε να βλέπουμε στα περιοδικά. Σε όσα έχουν μείνει δηλαδή. Άντε και καλορίζικη.  Το τεύχος βγαίνει 31 Αυγούστου σε περίπτωση που θες να το ψάξεις στα πρατήρια διανομής ξένου Τύπου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved