10 gifάκια για να σε στοιχειώσει η εξωπραγματική ομορφιά της Σαρλίζ Θερόν

Το δώρο μας για την ηθοποιό που σήμερα κλείνει τα 42.

Κοίτα, θα το πω απλά: Αυτή η γυναίκα αρκεί μόνο που αναπνέει για να χάσεις τη λαλιά σου από την ομορφιά της. Αν κάποιος μου ζητούσε να του περιγράψω την ιδανική, την τέλεια ομορφιά, αυτή που δεν είναι καμωμένη από ανθρώπους αλλά ούτε απευθύνεται σε ανθρώπους, θα του έλεγα να δει μια φωτογραφία της Σαρλίζ Θερόν, η οποία έχει γενέθλια σήμερα και κλείνει τα 42. Να τα χιλιάσει.

Το καλύτερο με την Θερόν είναι πως παρά την εξωπραγματική και ντελικάτη ομορφιά της και αυτό το τόσο εύθραυστο παρουσιαστικό, που θαρρείς ότι ακόμα και ένα σου βλέμμα είναι αρκετό για να το βρωμίσει, εκείνη κάθε άλλο παρά μη μου άπτου είναι.

Ξεχειλίζει δυναμισμό, τσαγανό και νεύρο. Περπατημένη και μαθημένη στα δύσκολα (διάβασε λίγο για τα παιδικά της χρόνια και θα καταλάβεις), σε τέτοιο βαθμό που κατάφερε να βγάλει εκτός εαυτού ολόκληρο Τομ Χάρντι (που θα έχεις καταλάβει πόσο δικό μας άνθρωπο τον θεωρούμε) στα γυρίσματα του Mad Max.

Με αφορμή τα γενέθλιά της, μαζέψαμε 10 gifs. Αν και σε κάποια από αυτά είναι θυμωμένη σε άλλα λερωμένη με αίματα και σε κάποια άλλα απλώς κοιτάει το φακό, όλα τους εκπέμπουν τόσο ερωτισμό που θα έκαναν τα μισά εξώφυλλα του Playboy να κοκκίνιζαν από ντροπή και να έπαιρναν μόνα τους το δρόμο για το πατάρι.

ct 15

ct 7

 c t 3

ct 2

c t4

ct 1

ct 14

ct 8

ct 13

ct 6



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved