Με bikini και γούνινα μποτάκια πάνω στο βουνά του Άσπεν κι εμείς συμπάσχουμε.

Η Kendall Jenner διοχετεύει τον εσωτερικό της μοναχό βουδιστή-φακίρη ​​σε μια δροσερή νέα ανάρτηση στο Instagram. Τόσο δροσερή όμως που την ίδια στιγμή είναι απέραντα καυτή. Φυσικά και στην Ελλάδα το κρύο πάει μπάλα κι εμείς συμπάσχουμε με την νεαρή Kendall που τολμάει να βγει με τόσο κρύο μόνο με τα μποτάκια της κι ένα μικροσκοπικό μπικίνι.

 

 

Το 26χρονο μοντέλο μπήκε ανέβηκε στο Άσπεν να κάνει τη βόλτα της αλλά ξέχασε κάτι πολύ βασικό, φορώντας μόνο ένα κορδόνι μαύρο μπικίνι και μπότες με γούνα. Μια τριάδα φωτογραφιών έκανε μια δύσκολη στιγμή της θρίαμβο για τους 214 εκατομμύρια ακόλουθους της Jenner στο Instagram.

 

 

«Ο Βιμ Χοφ είπε λουτρά πάγου», έγραψε η Kendall στις τολμηρές φωτογραφίες αναφερόμενος στον Ολλανδό ακραίο αθλητή, ο οποίος έχει το παρατσούκλι «The Iceman» για την κατάκτηση πολλών κατορθωμάτων.

 

 

Η Kendall φόρεσε to πιο κατάλληλο χειμερινό σετ στην προηγούμενη ανάρτησή της στο Instagram—μία συλλογή που έδειχνε στιγμιότυπα στο snowboard, συμπεριλαμβανομένου ενός βίντεο με την εντυπωσιακή καλλονή να σπάει πολλά όρια πριν κάνει μια ελαφριά πτώση.

Στα νέα που δεν εκπλήσσουν, οι φωτογραφίες με μπικίνι έχουν 9,8 εκατομμύρια likes και είναι εκτός ανταγωνισμού, έναντι 5,1 εκατομμυρίων της γκαλερί snowboard.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved