Στα Βόρεια Προάστια κυκλοφορούν κορίτσια σαν την Πένη

Αγαπάμε Αγία Παρασκευή.

Όποτε κάνω βόλτα στα Βόρεια Προάστια, να σου πω τη μαύρη αλήθεια φιλαράκι, νιώθω λίγο έξω από τα νερά μου. Όχι δηλαδή ότι η φάση είναι πολύ διαφορετική από την Γλυφάδα που την έχω συνηθίσει με τα χρόνια αλλά μου φαίνεται σα να πηγαίνω σε άλλη χώρα πώς να στο πω διαφορετικά;  Τα μαγαζιά πιο κυριλέ, οι locals βγάζουν συχνά έναν μεγαλοαστικό τουπέ και τα κορίτσια… Αχ αυτά τα κορίτσια! Καλοφτιαγμένα, ζηλευτά και λίγο απόμακρα σαν τις γειτονιές τους.

Μου αρέσει όμως αυτή η φάση, μου αρέσει να μυρίζω έναν διαφορετικό αέρα και να συναντάω στην πραγματικότητα κοπέλες σαν την Πένη (τη Φλατσούση), κάτοικο Αγίας Παρασκευής, που την έμαθα από το σικάτο και γοητευτικότατο instagram λογαριασμό της.

 

A post shared by Penny Flatsoussi ? (@pennyboo77) on

H Πένη που λες κουβαλάει μια λεπτεπίλεπτη ομορφιά που ίσως σου φέρει στο μυαλό την Άννα-Μαρία Βελλή ή την Ελισάβετ Σπανού. Φωτογραφίζεται άνετα και δίχως να το παίζει ιστορία· δεν προσποιείται αφού δεν το έχει καμία ανάγκη. Δεν το παίζει ούτε παιδούλα, ούτε σεξοβόμβα που τα πετάει όλα για να ικανοποιήσει το κοινό της. Αντίθετα δείχνει αυτό που είναι: μια γοητευτικότατη γυναίκα με καταπληκτικά γατίσια μάτια που ξέρει να ντύνεται, να δείχνει τα καλοφτιαγμένα τατού της και να παίζει με τον φακό όσο χρειάζεται. Τα υπόλοιπα, φιλαράκι, μπορούν να μείνουν στη φαντασία μας. Και κορίτσια πάρτε μερικά μαθήματα από την κοπέλα, διότι να ξέρετε «ουκ εν τω πολλώ το ευ».

Δείτε τις φωτογραφίες στο άλμπουμ που ακολουθεί.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved